maandag 4 november 2013

5 favorieten van oktober 2013

Nu komt het besef pas: het is toch echt herfst. Ondanks een paar mooie warme dagen van oktober, regent het ook regelmatig en vallen de boomblaadjes steeds regelmatiger op de grond. Mijn laarzen zijn een vast onderdeel van mijn dagelijkse outfit geworden, (geur)kaarsjes branden vaker 's avonds en de winterbanden zitten weer onder mijn auto. Oktober is gevlogen! Het was op zich een leuke maand, maar ook een maand waarin ik mezelf behoorlijk tegen ben gekomen. Maar ach, zullen we het even over de favorieten van de afgelopen maand hebben?Allereerst het 6 kleuren concealer paletjes van Make-up Studio. Een vast onderdeel in mijn dagelijkse make-up routine, vooral sinds mijn gezichtshuid heeft laten weten wat het van alle stress vindt (hallo, onzuiverheden). Ik gebruik het samen met het kleinste Real Techniques kwastje om precies de plekjes aan te stippen die de meeste dekking nodig hebben. En ik blijf mij verbazen over de goede houdbaarheid van deze concealers. Mijn favoriete dagcrème van L'occitane is ook weer terug! Ik kon niet zonder, mijn huid kon niet zonder, het is een ware musthave geworden die ik nu dus al voor de tweede keer heb aangeschaft. Het is de ideale dagcrème voor mij, ook in dit herfst-achtig weer. Ik vermoed zo ook dat het in de winter net zo voedend zal blijven (althans, dat hoop ik, want ik ben gek op deze crème). Mijn huid wordt er echt rustiger en egaler van, kan-niet-meer-zonder-crème. Dat Prime Results tinted moisturizer van Fusion Beauty tussen de favorieten staat is bijna een wonder te noemen. Na de eerste keer gebruiken heb ik tegen mezelf gezegd dat het misschien een iets te dure miskoop was. Maar niets is minder waar gebleken. Hij is fijn! Heel fijn zelfs! Een uitgebreidere review volgt.Favoriete blush van afgelopen maand hebben jullie al vast zien aankomen... het is Moonberry van Senna Cosmetics. Ik ben gek op deze berry kleur! De kleur is volledig mat, maar niet te koel. Op mijn huid zie ik zelfs een beetje warmte en dat had ik eerst van deze kleur niet verwacht. Ik kan met deze kleur perfect shapen en vaak gebruik ik hem zelfs in combinatie met mijn andere favoriete blush aller tijden - Amour blush van NARS. Deze breng ik dan als blush aan, terwijl ik Moonberry vooral om te contouren gebruik in de holtes van mijn wangen. Het resultaat is altijd zo gaaf! Tot slot nog de Beauty Flash Balm van Clarins. Deze heb ik gekocht omdat het een beetje een hype-product is. En ja hoor, ik ben ook om. Als ik deze balsem onder mijn foundation gebruik, dan ziet het er allemaal net iets mooier en soepeler uit. En het geeft een gezonde glow, maar niet zo sterk als bijvoorbeeld de Strobe Cream van MAC. Misschien moet ik hier ook eens een review over schrijven... Een fijn, maar ook wel een apart product!

13 opmerkingen:

 1. Dit zijn inderdaad een aantal zeer fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! Die blush staat je zeker fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die l'occitane dagcrème is de favoriet van mijn mama

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten, ben zelf nieuwsgierig naar de Clarins Beauty Flash Balm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beauties...ja l'Occitane is een topper blijkbaar! Clarins werkt voor mij dan weer niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo gek, mijn tube van de Beauty Flash Balm ziet er anders uit :-) ! Is ook één van mn favoriete producten ! Ik koop gauw een nieuwe ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie favorieten! De beauty flash balm heb ik ook. Gekocht nadat ik Lisa Eldridge enthousiast erover zag vertellen. Ik gebruik hem een paar keer per week (onder BB cream en zonder andere moisturizer).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat concealerpalet vond ik echt heel mooi :-) Mooie keuzes!

  BeantwoordenVerwijderen