vrijdag 8 november 2013

EOTD: Poisoned Golden Touch

Ik dacht, ik ga weer voor een feestelijke combinatie van goud en zwart. Ik voeg er een beetje rood aan toe om het nog iets opvallender te maken. Maar uiteindelijk kreeg deze look een iets andere betekenis...De zwarte en de rode kleur komen uit een MAC mineralized oogschaduw die ik wel vaker voor dit soort looks gebruik. De gouden kleur werd de mooiste bronze/gouden kleur uit mijn stash... wat uiteindelijk dus anders uitpakte. Jongens (eeehm, meisjes), ik ben dus echt allergisch voor mijn mooie Golden Touch oogschaduw van Sisley... Ik had al het vermoeden, maar na deze look te hebben gemaakt weet ik het 100% zeker. Aan het eind van de dag begonnen mijn oogleden behoorlijk te jeuken en uiteindelijk zagen ze er geïrriteerd uit. Alle kenmerken van allergie waren weer terug, met dank aan Sisley. Maar wat baal ik hiervan! Niet alleen omdat ik de kleur en de textuur van deze oogschaduw zo fijn vind, maar ook omdat het toch wel even wat gekost heeft... En ik durf die oogschaduw aan niemand anders te geven, omdat ik dit niemand wil aandoen. Ik bedoel, ik ben gevoelig voor mascara's, dat is bekend. Maar oogschaduws.... dit heb ik nog nooit gehad! Vaag... en niet leuk. :(Dus daarom vind ik deze look ook extra bijzonder. De laatste look die ik met mijn Sisley oogschaduw heb gemaakt... *snik* Even kort over de details: ik heb met zwart een beetje een cat-eye gemaakt door er een soort dikke wing mee te tekenen. Daarna heb ik vanaf het midden van de ooglid tot aan de binnenste ooghoek de gouden Sisley kleur *dubbel snik* gebruikt. In de crease heb ik de felle rode kleur samen met zwart geblend. Langs de onderste wimperrand dezelfde zwarte kleur. Toch nog vloeibare eyeliner toegevoegd voor extra definitie en -als finishing touch- 2 goede lagen van mijn L'oreal Black Smokey mascara. Op de foto rechts hierboven kunnen jullie goed zien dat de wimpers op mijn rechter oog er altijd beter uitzien dan op mijn linker oog... maar mijn linker oog is mijn fotogenieke oog voor wat ooglooks betreft... dilemma's... :PDit soort looks maken mijn ogen altijd net iets langer, in plaats van ronder. Ik hou er wel van. Op mijn wangen heb ik mijn mooie Sisley orchidee-blush gebruikt. Deze zorgt altijd voor een mooie, subtiele, warme glow. De lippen heb ik lekker neutraal gehouden door er een zachte Dior gloss aan toe te voegen. De foundation die ik hier gebruikt heb is de Double Wear van Estee Lauder, op mijn wangen gemixt met Lumi Magique van L'oreal. Het geheel is best feestelijk, maar niet te donker voor overdags geworden (voor mij dan). Nu nog een dupe voor deze mooie gouden Sisley kleur vinden...

13 opmerkingen:

 1. Balen dat je allergisch bent voor de Sisley oogschaduw hij is inderdaad super mooi. Je hebt ém in ieder geval vereeuwigd met dit artikel. Gorgeous look trouwens.. gewoon op zoek gaan naar een goede dupe..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw het ziet er prachtig uit! Je hebt mooie kleuren gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél mooi ! Wat jammer dat je allergisch bent voor de e/s :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vooral de kleur in je binnenste ooghoek vind ik echt amazing mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooooooi! Ik ben zeer grote fan van gouden ooglooks :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw je blijft prachtige looks maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen