donderdag 21 november 2013

Look met Crystal Pearl Tear (Etude House)

Ik heb altijd al een zwak gehad voor oogschaduws/pigmenten met een bijzondere shine erin. Dit soort kleuren kunnen je look net even spannender maken, ook al maak je er verder niets bijzonders van. Zo is het ook met deze look gegaan, die ik al een hele tijd geleden voor een gezellig avondje uit heb gemaakt.De basis was eigenlijk simpel. Zachte lichte kleur op de bewegende ooglid, een bruine kleur in de crease en onder de oog. Voor het mooie effect heb ik mijn nieuwe fijne shimmer van Etude House gebruikt. Deze hebben jullie al in mijn Hong Kong shoplog voorbij zien komen, maar toen was de kleur nauwelijks te zien… terwijl dit in het echt zo prachtig is! Daarom besloot ik ook om een apart artikel aan deze beauty te besteden… inclusief de look natuurlijk!De verpakking is verder vrij simpel, alhoewel ik extra blij ben met de opening. Zo verspil je in ieder geval geen product. En van het holo-effect op het dekseltje wordt iedereen happy, toch? ;) De shimmer is niet grof, maar ook niet te fijn. Het is niet zo zacht als een losse oogschaduw, maar het is ook niet hard als glitter. Dus echt iets er tussenin. Je kunt dit beter vochtig aanbrengen en dan heb je nauwelijks last van fall-out. Gedurende de dag/avond blijft het ook nog eens prima op zijn plek zitten, dus de kwaliteit is echt heel goed.Crystal Pearl Tear lijkt wit, maar als er ander licht op valt dan zie je al die mooie roze glimmertjes erin. Prachtig! Zoiets heb ik nog niet in mijn stash, alleen eigenlijk de blauwe kleurtjes. Dit moest ik daarom ook hebben! Op de ogen krijg je dus precies hetzelfde effect. Je zou het bijna duochrome willen noemen…Ahhh, ik hou hier wel van! Zacht, lief en heel bijzonder. Etude House verkoopt dit soort fijne shimmer ook in andere tinten, maar roze was toch echt mijn ding… of nou ja, iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Of je het nou alleen in de binnenste ooghoek draagt of -zoals hier- over je hele bewegende ooglid, het effect zal prachtig zijn.

10 opmerkingen: