maandag 25 november 2013

Make-up aankoopjes Kruidvat

Vorige week woensdag had Kruidvat een speciale actie: 1+1 op alle make-up, na 17:00 uur in alle filialen. Ik kon het natuurlijk niet missen! Ik heb weer heerlijke spulletjes gekocht. Benieuwd naar mijn buit? Kijk maar mee...Mascara back-ups! De groene mascara van Rimmel Scandaleyes Flex vond ik de laatste keer erg fijn, dus het was zeker een re-buy. Miss Manga mascara van L'oreal gebruik ik op dit moment en oh, ik ben er zo gek op! Ik ben zo gewend aan dit flexibel borsteltje dat ik helemaal niet meer zonder kan. Maar om twee dezelfde mascara's te kopen… ging mij ook te ver. ;) Ik ben nog wel van plan om een review over Miss Manga te plaatsen, zodat jullie kunnen zien hoe ik hem precies gebruik.Een back-up van Catrice liquid eyeliner Ultra Fine Ink Eyeliner - omdat ie zo enorm fijn is. Ik heb op dit moment nog wel twee liquid eyeliners, maar die zijn binnenkort wel aan vervanging toe. Ook heb ik twee oogpotloden van Maybelline gekocht. Ze heten Master Drama Kohl Liner. De bruine (Dark Brown) heb ik al, maar die is al bijna op. Ik vind hem zoooo fijn! Super romig, gepigmenteerd en blijft echt goed zitten. Ik heb er dus een back-up van gekocht, en ik heb dezelfde potlood in het paars (Deep Purple) erbij genomen. Alleen zag ik pas thuis dat er niet voor niets geen omhulsel meer omheen zat… hij is al gebruikt… maar ja, een keer goed slijpen en hij is weer zo goed als nieuw. Ook heb ik een concealer van L'oreal gekocht. Jullie weten dat ik gek ben op L'oreal Lumi Magique foundation. De concealer uit deze lijn stond dan ook echt op mijn wishlist. Het was dus een heel geschikt moment om hem aan te schaffen. Ik ben benieuwd! Ik heb hem in de kleur Medium.Laatst vroeg mijn schoonzusje of ik kan laten zien hoe je een look kunt maken met Catrice Absolute Nude palette. Persoonlijk vind ik deze palette niet zo heel spannend… maar hey, je weet maar nooit! Ik heb hem nu dus. En ik zit te denken om een filmpje met 1 of 2 looks met deze palette te maken. Laat maar weten wat jullie ideeën hierover zijn. Tot slot nog de mooie MaxFactor lippenstift. Ik heb deze al in een felle koraal-kleur en vind hem geweldig. Zit heerlijk op de lippen en houdt echt heel lang. Ik wilde dus een neutralere kleur erbij hebben en dat werd English Rose. Kan niet wachten om hem te dragen!

Hebben jullie nog iets tijdens deze actie gekocht?

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankoopjes! Ik heb zelf ook de Miss Manga mascara aangeschaft en nog een paar andere dingen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen heb je gedaan, die mascara van Miss Manga lijkt mij super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! België deed niet mee met de actie dus heb helaas niet kunnen meedoen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen! Ik ben inderdaad wel benieuwd naar die Miss Manga mascara dus ik kijk uit naar je review. Zelf heb ik ook vanalles gekocht: L'Oréal glitternagellak, Creme Puff powder van Max Factor, lipstick van Catrice, 14h lipstick van Maybelline, Big Eyes mascara van Maybelline, wenkbrauwgel van Catrice, highlighter pencil van Catrice en een eyelinerpen van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen, veel ervan heb ik zelf ook en het zijn fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie aankoopjes :) zelf heb ik al lang niets meer gekocht in het kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Ik was die dag te laat klaar met werken om nog te gaan :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen, ik ben niet gegaan. Ik heb zo veel liggen wat ik niet gebruik en dat moet ik eerst van mezelf gebruiken/opmaken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen! Het nude palette vind ik erg mooi. Ben benieuwd naar de Miss Manga mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spulletjes heb je gekocht, ben wel benieuwd naar de Maxfactor lipstick :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kocht de miss mango ook onlangs en vind hem best wel fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. L'oreal Lumi Magique concealer staat ook nog steeds op mijn wishlist.. Ben echt benieuwd hoe die is. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben best benieuwd wat je van het Catrice Nude palette zal vinden. Ik heb het zelf niet maar hoor er veel positiefs over.

  BeantwoordenVerwijderen