zondag 3 november 2013

Pink Pictures #15

Manlief begon er laatst zelf over... "Wanneer plaats je weer zo'n Pink Pictures artikel? Altijd leuk om te zien." Eeeeeuh, oké! Op verzoek van hem en voor diegene die deze artikelen net zo leuk vinden. ;)En even voor de duidelijkheid, manlief was vooral benieuwd naar de foto's van het hondje... :P Haha, nou ja, hoe kan het ook anders! :) Deze foto's heb ik gemaakt met mijn mooie fototoestel, en op mijn iPhone heb ik er een collage mee gemaakt. Hij was weer zo lekker speels, die kleine Cosmo. :)Laatst ben ik met mijn schoonzusjes naar Ladies Night bij een bios in Utrecht geweest. Wij gingen naar de film About Time, en die was echt goed! Heb zelfs een traantje moeten laten... ;) Na afloop kregen wij een goodiebag.... eeeeh, sorry, een foodiebag mee naar huis! Kleinigheid, maar altijd leuk! En lekker. ;) Foto rechts was mijn ontbijt in Thailand. Flensjes en pancakes nam ik elke ochtend... jup, hoe slecht het ook voor je lijn is, ik vond dat ik kon genieten. :P Ik wil terug, weer flensjes eten... en zo... :)Een kleine werk-collage. Afgelopen maand vierde ik 5 jarig jubileum op het werk. Met bloemen, beeldje en een beetje extra aandacht. :) Laatst hadden wij een cameraploeg op onze afdeling. Het was weer een ervaring... Arme presentatrice werd op een gegeven moment zenuwachtig van alle ogen die op haar gericht waren. En ik heb een shot verpest door een lompe actie... :P Op de laatste foto is een onverwachts klein cadeautje van een collegaatje die zij op mijn laptop scherm had geplakt. Super lief! En het briefje verklaart heel goed de reden... ;) Het is trouwens een heerlijk gezichtsmasker, moet hem binnenkort eens echt uitproberen!Ikea heeft echt het beste speelgoed voor de honden. Het gaat namelijk heel lang mee! Laatst hebben we er een handpop in de vorm van een draakje gekocht. Geweldig dit! Je kunt zo nog leuker met de hond spelen, omdat je hem ermee kunt aanvallen. :P En bij Cosmo is het echt een favoriet geworden. :) Op de foto daarnaast is Cosmo wachtend in de auto tot hij opgehaald zou worden om voor een weekje naar Friesland te gaan. Het was herfstvakantie, dus hij ging weer... volgens mij is het zijn tweede gezin aan het worden :PMijn favoriete Ben & Jerry's smaak - Karamel Sutra. Zooooo hemels, vooral dankzij de zachte core vanbinnen. En plus dat ik sowieso een karamel verslaafde ben... In het centrum van Utrecht is er een winkeltje te vinden met allemaal Amerikaans snoep, frisdrank en andere lekkere dingen. Daar kocht ik een blikje (of 5) Coca Cola Cherry Zero. Hoe cool is dat! Cherry en Zero in een! Het smaakte trouwens heerlijk, zoals ook verwacht.Tot slot nog even over de bruiloft... Links - een stil uit de video, rechts - een deel van een van mijn favoriete foto's. Het blijft gaaf om steeds alles terug te zien! De video is al tig keer bekeken, de foto's ook... en ze staan op mijn telefoon zodat ik ermee kan pronken als mensen ernaar vragen. Wat blijven het toch ook mooie herinneringen!

11 opmerkingen:

 1. Mmm karamel sutra, héérlijk ! Hier in België kom ik deze smaak haast niet meer tegen. Leuke foto's allemaal :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de trouwfoto's zien er prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's, die trouwfoto's zijn prachtig! En wat een leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, vooral de laatste vind ik super :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke Cosmo foto's!! Hij blijft the cutest dog ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh my cola zero cherry, need it in my life!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Cosmo is om op te eten! Volgens mij heb je echt enorm leuk werk en collega's!! Echt belangrijk om een goede werksfeer te hebben.. daar kan ik helaas niet over meepraten op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen