zondag 17 november 2013

Shoplog Den Haag met o.a. Douglas, Action en Make-up Studio

Vorig weekend heb ik met een vriendin afgesproken om in Den Haag te gaan shoppen. De laatste keer dat ik er geweest ben... kan ik me niet eens meer herinneren. Als ik die kant op kom, dan ga ik op een of andere manier vaker naar Rotterdam. Terwijl Den Haag, volgens mij, net iets meer beauty winkels heeft. Maar goed, het was weer zo ver. Ik heb heerlijk geshopt daar!Allereerst de stop bij de welbekende Afro-winkel die jullie misschien door de grote NL'se blogger kennen. ;) Het zit achter de Bijenkorf, in de Chinese straat. Op een of andere manier was ik in veronderstelling dat ze er Sleek verkopen, maar dat was dus niet zo. Wel verkopen ze er een aantal fijne merken die je niet bij de "gewone" winkels kunt vinden. Zo heb ik een aantal body-producten ingeslagen. Van Queen Helene nam ik de Mango & Cocoa Butter mee. Een heerlijke voedende bodylotion met een zoetige geur. En over zoete geuren gesproken... wat dachten jullie van Vanilla Oatmeel bodylotion van Johnson's? Heerlijk! De verpakking van beide is trouwens enorm, ik heb nu genoeg bodylotions voor de komende jaren. :P Van St Ives heb ik de welbekende abrikozen gezichtsscrub meegenomen. Een favoriet van vele Amerikaanse en Nederlandse bloggers. Ik ben heel erg benieuwd! Ik vind het alleen erg jammer dat ze in die Afro-shop tegenwoordig alles achter de toonbanken hebben staan. Je moet dus echt om een product vragen om die van dichtbij te zien of eraan te ruiken. Dit schijnt vroeger anders te zijn geweest, maar goed, het zal met een reden te zijn veranderd.Ook verkopen ze er veel Ardel nepwimpers. Ik zag Accent-setjes en die kon ik niet weerstaan! Deze wilde ik al zo lang hebben, omdat het van die hoek-wimpers zijn. Deze zijn makkelijker in gebruik, omdat je niet zo'n hele strip hebt. Ik heb enorm veel zin om deze te dragen! Ik heb nummer 301 en 305 meegenomen.Bij de kassa kwam ik nog een aantal Wet 'n Wild glosjes voor een spotprijs tegen. Ik moest het meenemen... Gaaf toch, die kleur! Jammer genoeg stelt het op de lippen niet zo veel voor, maar dat had ik al een beetje verwacht.Dan was het tijd voor Yves Rocher! Zo, dat is lang geleden dat ik daar wat gekocht heb. Door die vriendin van mij heb ik twee dingen uitgekozen. Als eerst, de oogcrème. Het zou voor de stralende oogopslag zorgen en die rolletjes... heerlijk gevoel! Ik had het op mijn hand getest en het voelde zo fijn aan. Perfect voor onder de ogen, om de huid goed te laten ontspannen. En er zitten fijne glittertjes in de crème. Ik ben het verder aan het uittesten, dus waarschijnlijk komt hier nog een review over. Ook heb ik een douchegel met de geur van cacao en sinaasappel gekocht. Zo'n geur hoort echt bij het najaar. ;)Bij de Douglas... tja... Mariah Carey heeft in samenwerking met OPI de nieuwe collectie uitgebracht. En er zijn drie minisetjes te koop. Raad eens... ik heb ze alle drie gekocht... De setjes van drie lakjes had ik al in mijn handen, omdat er mooie liquid sand kleurtjes in zitten. Die vriendin van mij heeft mij overtuigd om het setje van 4 lakjes mee te nemen. Dit setje was namelijk net zo duur als een fullsize lakje en ik wilde twee kleuren uit dit setje hebben... wie heeft fullsize nodig? Dus vandaar dat ik het laatste setje ook meegenomen heb. Ik kan niet wachten om alles te dragen! De kleuren zijn echt te leuk!Rosebud Salve, de huidbalsem, heb ik ook bij de Douglas gekocht. Ik zocht eigenlijk iets wat op mijn Embryolisse balsem zou lijken. Dus een balsem die ik op mijn gezicht, ellebogen, lippen en alle andere droge plekjes kan smeren. Ik ben er nog niet over uit of deze hier iets te vettig voor is, maar ik blijf hem testen.Ook zijn wij naar de Action geweest. Daar heb ik nog een paar lekkere dingen gekocht, maar die zijn inmiddels opgeborgen in de keukenkast. Ik heb een frisse groene thee met vanille meegenomen om op het werk van te genieten. Maar ik heb ook iets gekocht waar ik al langer naar nieuwsgierig was... de haar-donut! Een grote, op advies van dezelfde vriendin, omdat een grotere knot natuurlijk chiquer staat dan een kleintje. En als jullie mij op Instagram volgen, dan hebben jullie het onderstaande resultaat al gezien. De eerste keer de knot maken, was gelijk een succes!Whiiiieh, cool! Al zeg ik dat zelf. ;) Zoals ik begrepen heb maakt het niet uit hoelang je haar is, zo'n knot kun je met een grote en een kleine donut maken. Maar het is wel een beetje een kwestie van wennen. Alhoewel dat ook al vrij snel gaat.De Big Bazar buit! Desinfectie doekjes voor in de tas, wattenschijfjes en make-up remover doekjes van Demake-up en een setje van W7 met daarin een mascara en een oogpotlood. Spulletjes die altijd van pas kunnen komen!Tot slot nog Make-up Studio goodies. Blijkbaar zit er sinds kort een vestiging daarvan in het centrum van Den Haag. En aangezien ik sinds kort mijn Pro card van Make-up Studio heb, moest ik gewoon een van hun kwasten meenemen. Deze zijn normaal zo rond de 20 euro, dus de korting was erg welkom. Ik heb een schuin afgesneden blush kwast gekocht die je kunt gebruiken om te contouren en om gewoon blush aan te brengen. Nog niet gebruikt, maar erg benieuwd! Ook heb ik deze mooie duo-oogschaduw uit het najaars LE meegenomen. Een mooie gouden kleur met een highlighter kant en een lichtere bronze kleur. Vooral de highlighter vind ik erg mooi. Deze wordt nog vast in een look binnenkort verwerkt. Heerlijk, zo'n middagje Den Haag. Hier krijg ik weer een beetje energie van. :)

12 opmerkingen:

 1. Goed gewinkeld!!! Ik ben benieuwd naar die MUS kwast. En die dot wat mooi zeg, zo groot ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je heerlijk gewinkeld, lekker al die Mariah setjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een aantal mooie producten gekocht, ik vind de mini setjes van OPI ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke dingen heb je gekocht, jammer van de lipgloss, maar ach dat kan je weleens hebben. Ik wil ook graag de lakjes van Mariah carey.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie spulletjes heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke dingetjes heb je gehaald! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bodylotions lijken heerlijk. Heb nu zin om naar den haag te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je de drie mini setjes van Mariah kocht ;-) ! Je hebt gelijk, who needs fullsizes anyway ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen