woensdag 6 november 2013

Skins Garage Sale haul

De garage sale van Skins is een jaarlijkse happening waar ik mij steeds op verheug. Elk jaar lijkt de rij langer te worden, maar de beloning die je ervoor krijgt zijn allerlei luxe producten die sterk afgeprijsd zijn. Skins is sowieso een van mijn favoriete luxere winkels geworden, en als je dan ook nog eens de kans krijgt om de producten die normaal bijvoorbeeld 50-60 euro voor 25 euro te kopen... count me in! Elk jaar probeer ik erbij aanwezig te zijn. Kennen jullie nog de mooie goodies die ik er vorig jaar gescoord heb? In 2011 moest ik de garage sale helaas missen, maar in 2010 was ik er ook weer bij! En dit jaar was het weer zover. Ook al viel het op de verjaardag van manlief, hij ging gewoon gezellig mee naar Amsterdam de afgelopen zaterdag. De rij was weer enorm, alhoewel wij er een halfuur van te voren waren. Maar het schijnt dat de eersten in de rij er al om 8 uur stonden... terwijl het om 10 uur begon... eeeeeh, de volgende keer wil ik er wel eerder bij zijn, maar 8 uur... ook ik heb grenzen... :P Maar goed, er werden thee/koffie en koekjes uitgedeeld en daardoor werd het minder koud... en de rij liep langzaam maar zeker door... Na iets meer dan een uur te hebben gewacht, kon ik eindelijk naar binnen... welkom in de beauty hemel! Benieuwd naar mijn aanloopjes? Kijk dan snel verder.Ik heb eigenlijk vooral bodycare producten gekocht. En oké, een paar make-upjes dan... Te beginnen met de grootste verpakkingen... Ik had gehoopt dat ik in de garage sale van Skins vooral een setje van Laura Mercier zou tegenkomen, omdat ik het al eerder bij Skins in Rotterdam gezien had en toen vond ik het nog veel te duur. Maar guess what... ze hadden het in de sale! En nu vraag ik me nog serieus af waarom ik toch niet twee van deze setjes gekocht heb. Ach ja...Het gaat om het setje van soufflé body crèmes, uit de Laura Mercier body & bath collectie. Met de body crèmes van Laura Mercier heb ik dankzij de vorige garage sale kennis kunnen maken. En ik was verkocht... Zulke heerlijke geuren en luchtige textuur kom je nauwelijks tegen! De body crèmes van Laura Mercier zijn sowieso bekend in het beauty land en ik ben dus ook een van de fans geworden. Ik heb nu een setje gekocht met 4 verschillende mini body soufflés. Heerlijk, ik verheug mij er nu al op! En ja, mijn eerste ingeving van "neem er gelijk twee" was misschien niet verkeerd geweest...Toen ik REN in de sale zag, moest ik gelijk even kijken. Ze hadden niet veel, maar deze Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish moest gelijk mee. Ik ben gek op suiker/zout scrubs voor het lichaam en deze lijn van REN heb ik nog nooit eerder geprobeerd, ook al weet ik dat mensen er heel enthousiast over zijn. Maar de prijs hield mij steeds tegen... tot je het dus in de uitverkoop ziet. ;) Wat ik al wel heb gemerkt is dat deze scrub een sterke rozen geur heeft. Ik ben heel benieuwd of dit onder de douche niet al te overheersend zal zijn.Het laatste body product is een geparfumeerde olie van E.Coudray. Ik kende dit merk nog niet, maar aan de oorspronkelijke prijs en de vormgeving te zien is dit een hele chique. De olie vind ik heerlijk, vooral 's winters. En het brengt ook nog steeds sneller aan dan een lotion. Omdat deze geparfumeerd is, blijft de geur op de huid heel lang zitten. Ik durf hem denk ik niet over mijn hele lichaam aan te brengen, maar in het kader van zuinigheid zal ik hem vooral voor mijn armen gebruiken. De geur die ik heb uitgekozen is Vanille & Cocos. Heerlijk zoetig en warm!Dan nog een paar andere goodies. Time Arrest cleanser van Dr.Brandt heb ik als monstertje erbij gekregen. Ik denk niet dat ik deze zelf ga houden, maar de Kerstdagen komen er ook al aan. ;)Bij de kassa hadden ze een aantal nagellakjes liggen, allemaal voor € 5. Ik kon het niet laten om even te kijken... Toen ik dit glanzend lakje van Rococo zag, moest ik hem gewoon meenemen. Volgens mij is hij heel geschikt voor de feestelijke tijd van het jaar (ja, ik verheug mij er serieus nu al op... het is november, nu mag het al een beetje :P). Deze kleur heet Metal Jacket Molten Lava.Tot slot nog twee Laura Mercier oogschaduws... elke keer neem ik wel een oogschaduw van dit merk mee. ;) Volgens mij komen beide kleuren uit de limited edition collectie. Het patroontje is in ieder geval mega schattig! De kleuren lijken op zich een beetje op elkaar, maar ik kon gewoon niet kiezen... en voor die prijs kon ik het echt niet laten... Dit waren ook nog eens de laatste twee, dus ze zaten echt op mij te wachten. ;)Op de swatches kunnen jullie zien dat ze best op elkaar lijken. Maar toch heeft Fire Glow iets meer warmte en rodere ondertoon erin, terwijl Gilded Rosegold een stuk rustiger en bruiner is. Ik zal deze kleuren niet snel samen gebruiken, maar ik kan niet wachten om ze in verschillende looks te gaan verwerken! De swatches links zijn trouwens zonder flits gemaakt, en rechts - met flits. Dus ja... ik ben enorm happy met alle aankoopjes! Ik kan niet wachten om alles te gaan gebruiken. Laat het mij weten van welke producten jullie de reviews willen zien!

8 opmerkingen:

 1. Ooh, heerlijk van die koopjes! Had nog nooit van deze garage sale gehoord, voor volgend jaar in de gaten houden dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben super Laura Mercier fan dus wat mij betreft heb jij goed gewinkeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die Laura Mercier body soufflés!! Daar had je inderdaad nog wel een tweede van mogen kopen, haha. Zie ze af en toe op YouTube voorbijkomen maar vind ze wat te duur om eraan toe te geven. Maar op zo een sale kan het natuurlijk wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een prachtige pigmentatie hebben de oogschaduws en die glans amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw, mooie producten heb je gescoord! Ik heb er ooit eens 1 product gekocht, een primer van Fusion Beauty die nu jammer genoeg niet meer te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen