dinsdag 19 november 2013

Wishlist: prachtige neutrale oogschaduw palettes

Op Twitter deel ik wel vaker opmerkelijke beauty-links, zo ook een aantal mooie producten die rechtstreeks op mijn wishlist belanden. Vooral prachtige palettes met natuurlijke, maar geen saaie kleuren hebben bij mij een behoorlijke hebben-gehaalte. Vandaag wil ik ze met jullie delen. En ja, ik weet het, als ik ze allemaal ga kopen, dan heb ik straks waarschijnlijk veel van hetzelfde. Maar ik kan simpelweg geen keuze maken… Jullie wel? Laat mij weten welke jullie de mooiste vinden (of in ieder geval de top 3!).


Lorac Pro Palette staat al heel lang op mijn wishlist. Ik wil het hebben, punt. Dit zal dan ook een van mijn eerste aankopen zijn als ik ooit naar Amerika ga. De combinatie van warmere bruine en koelere roze tinten is helemaal mijn ding. Er zitten ook nog eens veel matte tinten in en dat is lastig om te vinden in een palette, vooral van zo'n goede kwaliteit. Ook een mooie balans tussen lichte en donkere kleuren, de ideale basis-palette dus! De swatches zijn hier te vinden.


Anastasia Catwalk Palette heb ik heel vaak op Instagram gezien… en ja, ik weet het, al die Instagrammers hebben de palette gekregen om er looks mee te maken, maar de kleuren zijn zo mooi dat dit verkooptrucje op mij gewerkt heeft! Ik heb zelfs geprobeerd om de palette in de webshop van Anastasia te bestellen (bij de Nederlandse Douglas is Anastasia assortiment heel erg beperkt), maar helaas, geen verzending naar NL. Bij Nelly.com heb ik de palette wel gezien… maar veel hogere prijzen in de webshop hebben mij meteen tegengehouden. Dan maar wachten op dat ene tripje naar Amerika… en oh, wat wil ik graag deze palette hebben! Die kleuren, de prachtige roodachtige en paarse tinten, ach! De swatches vind je hieronder.


Dior Golden Flower Eyeshadow Palette is er een die wat meer toereikend is, want: "gewoon" verkrijgbaar bij de parfumerieën speciaal voor de feestdagen. Er zitten prachtige draagbare tinten in die mij heel bijzonder lijken. Elk kleur ziet er heel gaaf en gepigmenteerd uit, de swatches vind je hier. Want!


De lang verwachtte (en voor sommigen misschien een complete verrassing) - Urban Decay Naked 3 palette. Terwijl ik heel tevreden ben met Naked 1 palette en totaal geen behoefte heb aan Naked 2 (ondanks al die mooie koele kleuren erin), ben ik behoorlijke geïntrigeerd wat Naked 3 betreft. Er zitten een heleboel roze en taupe kleuren in, dus ideaal voor elke dag. Anders dan anders en toch erg draagbaar. Heel benieuwd! Alle swatches kun je hier vinden.


Laura Mercier Artist's Palette for Eyes zou in principe nu al te koop in Nederland moeten zijn. Je kunt het online vinden, bijvoorbeeld hier, maar met een beetje mazzel gaat Skins het ook verkopen (???). De kleuren… jep, genoeg matte tinten, een aantal prachtige paarse… ik ben om! Voor swatches kijk even hier.


Tot slot nog dit plaatje van Too Faced! Speciaal voor de feestdagen heeft Too Faced dit jaar weer een aantal mooie palettes uitgebracht, waarvan dit de mooiste (althans, dat vind ik ;) ). A few of my favorite things bevat een aantal prachtige oogschaduws: van mat tot duochrome, ik hou van hun kleurkeuze! Ook zitten er bronzers en blushes in, en nog een aantal extra's. Alles wat je van Too Faced wilde uitproberen, in een set. Ik hoop dat deze palette snel op Beautybay verkrijgbaar zal zijn (want: geen verzendkosten wereldwijd), ik houd het in de gaten. De swatches zijn hier te vinden.

18 opmerkingen:

 1. Naked 3 is hier heel erg welkom haha #addict

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooh, wat een fijne wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Naked 3 palette staat hoog op mijn wensenlijst!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige producten heb je op je wishlist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze hebben allemaal wel iets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lorac ben ik zo benieuwd naar. Die is echt zo mooi.
  En ja, ook hier Naked 3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal hebberig ben ik nu, haha! Het Lorac Pro palet lijkt me erg fijn, en Naked 3 en Laura Mercier Artist staan ook op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige wish list! Het LORAC palette vind ik zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan mij hélemaal in jouw wishlist vinden ! Vooral het Lorac Pro Palette en Naked 3 wil ik zéker nog. Aan Naked 2 heb ik ook minder behoefte want ik heb al een aantal kleuren uit dat palette die in andere UD palette zitten. Waste of money dus :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het Naked 3 Palette wil ik ook!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lastige keuze zeg.. Ik zou dan toch voor Naked3 gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Laura Mercier!!!!! Als ik het goed zie zijn de meesten mat dus...ik.bestel.NU!

  BeantwoordenVerwijderen