maandag 9 december 2013

5 favorieten van november 2013

Ok, een beetje laat, maar dat komt omdat er ook allemaal andere leuke dingen waren die ik wilde laten zien. Dus de favorieten zijn erbij ingeschoten. Excuses! Maar dit zijn dan ook de laatste maand-favorieten van 2013. In plaats van favorieten van december wil ik begin januari de favorieten van heel 2013 aan jullie laten zien. Dit ga ik, denk ik, weer in een filmpje doen, omdat ik achter sommige favorieten ook een verhaaltje heb (bijvoorbeeld het parfum en de mascara die ik op mijn bruiloft droeg ;)). Maar goed, dat is voor later. Nu wil ik graag de favorieten van de afgelopen maand met jullie delen.Allereerst de concealer waar ik helemaal gek op ben, sinds ik hem heb. Mijn Lumi Magique concealer van L'oreal is een wonder in een compacte vorm. Als ik ooit de Touche Éclat van YSL zou uitproberen, dan zou ik vast hetzelfde effect verwachten. Alleen dit is een stuk beter betaalbaar. Dankzij deze concealer heb ik de hele tijd kunnen verbergen hoe moe ik nou echt ben. Deze concealer zorgt voor een hele frisse, wakkere blik. Van "mwah" ga je binnen 2 seconden naar "wow" en dat zegt genoeg. Ik zal zeker binnenkort een uitgebreidere review over deze concealer schrijven, ik moet alleen een paar goede foto's van het effect maken. Voor meer gezonde gloed, maar dan op mijn wangen, gebruik ik 8-in-1 CC cream Glow van Etude House. Hij geeft een heel mooi, natuurlijk effect en hij is super makkelijk in gebruik. Alleen omdat ik hem nu dus als highlighter gebruik, snap ik niet hoe ik hem van de zomer all-over op mijn gezicht droeg… maar goed, niet te lang bij stil staan. Om mijn gezichtskleur op te warmen en dus weer die gezonde gloed terug te brengen, gebruik ik mijn grote Kiko kwast samen met het kleintje Hoola bronzer van Benefit. Deze combinatie gebruik ik elke dag nadat ik de blush heb aangebracht. Om de blush nog beter uit te blenden en om de warmte aan de rest van mijn gezicht toe te voegen, gebruik ik de heerlijke Kiko kwast samen met deze subtiele bronzer. Tot slot nog de Cure Solutions oogcrème van Yves Rocher. Vooral de balletjes als applicator vind ik heerlijk verfrissend. De crème zelf doet voorlopig niks bijzonders… alhoewel, dat denk ik. Als jullie hier een volledige review over willen, laat het mij weten. Kortom, de favorieten van de afgelopen maand waren allemaal erop gericht om mij een frisse look te geven en om de vermoeide zombie-look te onderdrukken. En ik moet zeggen, dat lijkt te werken. Ik heb er al meerdere complimentjes over gehad. En ja, bij sommige mensen geef ik dan ook toe dat dit the power of make-up is. ;)

9 opmerkingen:

 1. Die CC cream lijkt mij fijn! Mooie favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die CC Cream wil ik ook nog wel eens proberen. Ik ben namelijk dol op de BB cream van Etude House, sinds ik die heb gebruik ik geen foundation meer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke favorieten :) ik heb nog geen enkel van deze producten getest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe producten, zitten een aantal pareltjes tussen inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Kiko kwast ziet er fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne favorieten! En ik wil zeker meer over die wonder concealer weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie favorieten, die kwast zou ik ook wel eens willen proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen