zondag 29 december 2013

Beauty favorieten van 2013

Een beetje een verlaat artikel vandaag, maar ik wilde wel heel graag de favorieten van 2013 met jullie delen. Het is dan wel weer een filmpje, maar ik hoop dat jullie hem leuk zullen vinden. Enjoy! :)Ik had deze video een paar keer opgenomen (dodelijk voor mijn stem nu) en bij de "goede" versie kwam ik erachter dat ik de concealers vergeten was te benoemen! Mijn favoriete concealers van 2013 waren Coverstick #02 van Louis Widmer (omdat je er heel snel alle onzuiverheden mee weg kunt werken) en Lumi Magique #02 van L'oreal (een paar uur slaap in concealer-vorm).


Dit was trouwens mijn laatste "echte" artikel van 2013. Dinsdag ga ik jullie nog gelukkig nieuw jaar wensen en dan vertel ik wat mijn plannen voor de nacht zijn. En daarna gaat het natuurlijk weer allemaal door… maar dan officieel volgend jaar. ;) Van de week komt trouwens nog een artikel over de look die ik in deze video droeg. En voor nu: geniet van het weekend en van je vakantie (voor zover van toepassing)!

11 opmerkingen:

 1. Oooh je maakt me benieuwd naar die body scrub! Ik heb zelf al een paar REN producten geprobeerd, maar nog geen scrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lijst! Ik ben sinds dit jaar ook fan van REN, maar heb enkel de gezichtsverzorging al wat uitgetest. Die scrub ziet er anders ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten, ik herken er een paar van mezelf tussen :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je zou niet zeggen dat je weinig tijd in je make up gestoken hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi zo te zien ben ik niet de enige die het opvalt ;-)

   Verwijderen
 5. Mooie favorieten! Ik ben ook dol op liquid sand lakjes. Ik voel dan niet de brandende behoefte om aan het pimpen te gaan met nailart ;-) de liquid lakjes ontbraken eigenlijk in favorieten.. helemaal vergeten.
  Wat ben je prachtig opgemaakt trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken Jill Sander N°4 niet... dus je bent niet alleen :) Double Wear blijft een topper alhoewel ik het afgelopen jaar meer de light versie ervan gebruikt heb. Fijne favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. onwijs leuk filmpje en mooie favoriete!

  BeantwoordenVerwijderen