donderdag 19 december 2013

Christmas look with Senna

Jaaaa, een Kerst look! De komende dagen ga ik in mijn artikelen wat meer aandacht besteden aan Kerstmis, dus een look kon natuurlijk niet ontbreken. En de nieuwe Senna goodies waren hier perfect voor. Rustige ogen en felle lippen, iets anders dan wat ik normaal draag… but I love it!


Rood hoort eigenlijk bij Kerst. Om het plaatje compleet te maken en toch vrij subtiel te blijven kan zilver een ideale aanvulling zijn. Shimmery zwoele ogen en sensuele kersenrode lippen. Dat is de look die Senna Cosmetics voor dit seizoen bedacht heeft.


De Silver Lining Glow oogschaduw heb ik all-over aangebracht en geblend richting mijn wenkbrauw. Puur mijn eigen tik: ik kan niet alleen 1 kleur gebruiken op mijn ogen. In de binnenste ooghoek heb ik daarom een andere Senna kleur toegevoegd, genaamd Chameleon - een lichte tint met een hele mooie glow erin. Het lijntje langs de bovenste wimperrand is getekend met mijn nieuwe Pinpoint Micro Tip eyeliner. En de mascara die ik gebruikt heb is natuurlijk Voluptulash, allemaal van Senna.


Red lips! Ik heb al eerder gezegd dat ik helemaal weg ben van Venetian Red lipstick uit deze collectie. Maar voor deze look heb ik eerst de lippotlood aangebracht. En na de lippenstift heb ik nog een beetje gloss uit de Do you dare? collectie gebruikt. Het geheel is prachtig rood! Normaal ben ik echt niet zo gek op deze kleur, maar dit… dit vind ik wel erg leuk staan.


De look heb ik afgemaakt met mijn lieveling Moonberry blush uit een oude Senna collectie. De uiteindelijke look is fris, opvallend, maar toch erg draagbaar. Perfect voor een Kerstavond, vinden jullie niet? Ook nog een bijkomstigheid, deze look is best snel te maken. Dus als je geen idee hebt wat voor look je gaat dragen (en trouwens, dit geldt niet alleen voor Kerst, maar ook voor een random feestje), dan kan dit een goede oplossing zijn. ;)

7 opmerkingen:

 1. Super mooie ooglook en van de lipstick ben ik helemaal weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lipstick staat je inderdaad gewoon prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gorgeous met die rode lippen er bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een prachtige foto van jou bij de kerstboom!! De lipstick/gloss staat je fantastisch. Heel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je lippen zijn helemaal kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit wel echt heel mooi bij je staan. Ben neutrale ogen niet gewend van jouw omdat je altijd oogschaduw met lekker veel subtiele glitters op hebt. De rode lippen staan je goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen