maandag 16 december 2013

Do you dare?

De prachtige nieuwe collectie van Senna Cosmetics heet Do you dare?. Sensuele felle lippen, subtiele oogkleur en een eyeliner waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. Dit is de collectie naar mijn hart. Ik ben gek op elk product en dat heb ik lang niet altijd. Benieuwd naar hoe en waarom? Lees dan snel verder.


Deze collectie bevat een aantal prachtige producten waar je een hele feestelijke look mee kunt creëren. Guess what? Ik heb er zelfs een Kerst-look mee gemaakt, die van de week online komt. Voor nu wil ik het hebben over de producten zelf. Man, wat zijn die fijn…


Allereerst het product waar deze collectie om lijkt te draaien: Pinpoint Micro Tip Eyeliner. De verpakking ligt heerlijk in de hand, ook dankzij het rubberen gedeelte bij het puntje. Zo kun je het stevig vasthouden zodat je er een preciezer lijntje mee kunt tekenen. Voluptulash mascara… ach, wat ben ik blij dat deze ook in de collectie zit! Deze mascara heb ik al eerder gehad en ik baalde dat het op een gegeven moment op was. En nu heb ik hem dus weer, eindelijk!


Het puntje van de eyeliner is heel mooi dun. Niet te dun, maar ook zeker niet te dik. Er zit genoeg pigment in, waardoor het extra makkelijk om te gebruiken is. Met een lichte aanraking creëer je een dun lijntje. Druk je de eyeliner wat meer tegen je huid aan, dan word je lijntje nog iets dikker. Een perfecte wing is hier echt zo mee gemaakt. Dit is zo'n eyeliner die prima is voor de beginners om mee te oefenen, maar ook een ervaren wing-tekenaar kan hier makkelijk mee uit de voeten. Pinpoint Micro Tip eyeliner heeft daarnaast een semi-glanzende finish wat ik persoonlijk prachtig vind.


Voluptulash mascara zorgt voor hele mooie volume. Geen klontjes, aan elkaar gekleefde wimpers. Maar wel extra lengte en volle wimpers. Ik heb al eerder een review over deze mascara geschreven en ik ben er nog steeds net zo enthousiast over. Dit is ook wel een mascara voor mensen die, net als ik, ervan houden om het borsteltje om te draaien om een nog groter effect te creëren. Super fijn borsteltje trouwens, je kunt hier alle kanten mee op. En deze mascara irriteert mijn ogen totaal niet, wat altijd een fijne bijkomstigheid is omdat ik er altijd zo gevoelig voor ben. Voluptulash mascara blijft ook nog eens prima op zijn plek zitten, de hele dag en kan zelfs tegen een druppeltje regen ondanks dat het niet waterproof is.


De lipproducten… ik ben normaal nooit zo van de rode lippen geweest. Op een of andere manier is een felle roze kleur meer mijn ding. Maar dit… I'm obsessed! Dit had ik echt niet verwacht. Vooral de lippenstift is helemaal mijn ding, deze zit nu ook standaard in mijn handtas. Naast de lippenstift bevat deze collectie een lippotlood en een kersenrode lipgloss met hele fijne shimmer erin. Vooral op deze foto zie je hoe prachtige de Maraschino Lip Lacquer is. Zoals elke lipproduct van Senna, heeft deze lipgloss een zachte aangename zoetige geur en super mooie pigmentatie.


Venetian Red is niet een kleur waarvan ik gelijk zou denken dat het mij zou staan. Maar toch is het wel zo. Hij is prachtig! Het heeft een iets warmere ondertoon zonder oranje te lijken. De lippenstift is heel romig en gepigmenteerd. Toch kan ik hem doordeweeks net zo makkelijk dragen als ik hem voorzichtig deppend aanbreng zodat het niet al te veel kleur afgeeft. Op deze manier krijgen mijn lippen wel die mooie kleur zonder een te opgemaakt effect. In het weekend of bij een party look ga ik voor de volledige dekking van deze lippenstift. En het is prachtig! Echt waar, ik ben nog nooit zo gek geweest op een rode lippenkleur. Dit is een geweldig product!


De Crimson lipprotlood past qua kleur perfect bij de lippenstift en de gloss. Het heeft ook een kersenrode kleur met een beetje een warmere ondertoon. Het potloodje is niet te zacht, maar wel prima voor de lippen. Hij verlengt echt de houdbaarheid van de lippenstift als ik het potloodje eerst over mijn hele lippen aanbreng. Crimson lippotlood is een perfecte aanvulling voor deze look.


Tot slot nog de mooie kleur voor op de oogleden. Silver Lining Glow oogschaduw zorgt -net zoals alle Glow oogkleuren- voor een zachte kleur en mooie subtiele shimmer. Met zulke felle lipproducten is een subtiele ooglook helemaal niet overbodig. De oogschaduw kan een beetje poederig in de verpakking lijken, maar eenmaal op de ogen zit het "vast". Geen fall-out, de hele dag blijft het prima op zijn plek zitten (ik gebruik er wel altijd een primer onder, maar dan nog kan het per merk verschillen). Silver Lining Glow is prachtig qua kleur. Jullie weten hoe gek ik ben op de grijze kleuren. En toen ik deze oogschaduw zag, moest ik eraan denken dat ik zulke kleuren al een tijdje niet meer gebruikt heb… zonde, wat dit is super mooi! En deze kleur met subtiele shimmers kan ook nog eens extra feestelijk staan.Alle swatches op een rij: lipprotlood, lippenstift, lipgloss, eyeliner en de oogschaduw. Jaaa, ik ben hier enorm blij mee. Een collectie die helemaal bij het seizoen past en die ook heel veel mensen zal staan. Zelfs mensen die niet van rode lippen houden en daar ben ik zelf een levend voorbeeld voor. ;) Deze collectie is verder te bewonderen en te bestellen op de website van Senna Cosmetics. De prijzen liggen tussen de 18 en 22 dollar, dus nog best toegankelijk als je het naar euro's vertaalt. Binnenkort kunnen jullie dus ook een Kerst-look met al deze producten verwachten. Wordt vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. Leuke collectie. Ik ben benieuwd naar de lipstick en oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat een prachtige collectie, zitten een aantal prachtige producten in. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de lipproducten zien er heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het ziet er allemaal erg goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weeral zo'n mooie Senna producten! Ik ben benieuwd naar de lipstick op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen