donderdag 26 december 2013

Feestelijke look 2013 (+video)

Happy last day of Christmas! Hebben jullie ook zo genoten van deze Kerstdagen? Ik zeker wel! Kerstavond heb ik gezellig bij mijn ouders gevierd. Ik heb een paar hele mooie cadeautjes gekregen, waaronder een roterende Babyliss haarborstel, Touche Eclat van YSL en twee mooie lingeriesetjes. Gisteren en vandaag ben ik volop aan het relaxen en aan het genieten van de gezelligheid van ons huisje. Lekker eten, luieren en vooral gezellig samen zijn - wat wil je nog meer? En een beetje bloggen natuurlijk, want dat hoort ook bij ontspanning.


Eigenlijk was het de bedoeling dat deze video al dinsdag online zou komen, maar door de technische problemen is het er niet van gekomen. Dus een beetje vertraagd, maar toch hierbij mijn bijdrage voor een feestelijke look. Misschien leuk voor vanavond, voor Oud & Nieuw (tja, die komt er ook aan!) of een andere feestelijke gelegenheid. Enjoy!Ik heb bewust besloten om geen typische Kerst-achtige look te doen met gouden/champagne-kleurige ooglook en rode lippen. Of nou ja, als je voor goud gaat, dan maar rosé goud. Dat is echt mijn favoriete metallic kleur dit jaar geworden! Opvallende wing en wimpers en neutrale lippen. Oh ja, en niet te vergeten de gezonde glans van de huid. Dat staat oh zo mooi bij avond/kaarslicht, ik hoop dat dit in de video duidelijk is geworden. ;)


De volgende producten heb ik voor mijn ogen gebruikt: bareMinerals primer, Catrice Gold'n'Roses, Laura Mercier Gilded Rosegold, Chanel Raffinement quad, Maybelline Masterdrama kohl liner (bruin), Senna Pinpoint Micro Tip Eyeliner, Rimmel Scandaleyes Flex mascara en Ardell Accents nepwimpers #305.


Wat ik voor mijn gezicht heb gebruikt (en wat dus wegviel in de video): primer van Dr. Murrad, Senna Lasting Illusion foundation een beetje gemengd met NARS Sheer Matte foundation. Daarna heb ik de volgende producten gebruikt (en gefilmd): Make-up Studio concealer palette, L'oreal Lumi Magique concealer, Etude House CC cream Glow, Maybelline Masterbrow wenkbrauwpotlood, Alison Raffaele transparant poeder, Senna Moonberry blush, Pupa lichtroze lipprotlood en NARS Biscayne Park lippenstift/potlood.

9 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! Ik ben gisteren voor een paarse look gegaan, ook niet echt typisch voor Kerstmis, maar dat vond ik niet erg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk met zo'n filmpje er bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de blush bij jouw zo mooi, het geeft je gezicht mooi vorm.
  Leuk dat je er een video bij hebt gedaan. De stappen zijn erg duidelijk en de eyeliner is lekker strak.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look!! De falsies staan er super bij, heb je nog vollere brows (ze zijn al zo mooi en vol!). Leuk filmpje ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handige tutorial! Dit mag je vaker doen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen