zondag 1 december 2013

Glamour Beauty-full Bag

Zo, dat is lang geleden dat ik zo'n goodiedoos heb besteld! Vroeger heb ik een paar keer zo'n MarieClaire verrassingsbox gehad, maar nu heb ik er eentje van Glamour. Ik zag het op een van de blogs staan die ik volg op Bloglovin, ik klikte, vond het te leuk om te laten liggen en binnen no time was mijn bestelling afgerond. Normaal ben ik eigenlijk niet zo onder de indruk van zulke boxes, omdat er meestal maar 1 of 2 producten in zitten die ik echt zou willen hebben. Maar nu vond ik wel heel veel dingen leuk. Reden genoeg om te bestellen dus! De kosten - 25 euro (plus verzendkosten van 5 euro), de box heeft de waarde van 160 euro. Like!Deze Bag kwam aan in een grote doos. Daarin zat een kartonnen Glamour tasje met een roze lint en roze papier waar de goodies in gewikkeld waren. Super girly, echt een cadeautje voor jezelf. :) Dit is echt een leuke manier om kennis te maken met nieuwe merken en producten, maar ook om wat luxere producten uit te proberen. Benieuwd naar de inhoud? Laat mij maar ook gelijk weten als jullie nog ergens specifiek een review van willen lezen.Allereerst een Labello in de smaak Fruity Shine Cherry - altijd goed! Een drietal gezichtsmaskers van Dr Van der Hoog: Amazing Avocado, Lovely Lily en Madly Mango Melon. Heerlijk, alleen die namen al! De Lash Accelerator Endless mascara van Rimmel ga ik niet uitproberen. Er zitten vezels in en daar kunnen mijn ogen niet tegen. Erg jammer, maar aan de andere kant kan ik er iemand anders mee blij maken (misschien iets voor in de winactie?). Dan nog een kleine olijven body butter van The Body Shop - fijn, vooral zo'n meeneem formaat! Er zaten ook een paar foldertjes/kortingsbonnen in; kan ook handig zijn. Leuk toch! En we zitten nog niet eens op de helft… ;)Revlon lip butter, heerlijk product! Ik heb al een hele verzameling van deze lip butters, maar deze had ik nog niet. De kleur heet Raspberry Pie en is perfect voor de feestdagen! Just Cavalli bodylotion heb ik al eerder gehad en vond hem heerlijk. Hele fijne geur en perfect formaat voor op reis. Creme de Corps van Kiehl's deed mij er weer aan denken dat ik te lang niet meer bij Kiehl's ben geweest. Dit is echt een goed hydraterend product en hij zal heel geschikt zijn voor mijn winters droge lichaamshuid. Een sterke haarspray is altijd welkom, vooral omdat ik nooit een goede kan vinden die mijn zware lokken kan houden. Ik ben dus ook heel benieuwd naar deze Tony & Guy Extreme Hold Hairspray. Virgin Coconut Oil handcrème van Dr. Organic is ook al zo'n mooi product voor de koude dagen. Ik ben heel benieuwd naar de werking en de geur! De BB Cream van Nivea maakt mij ook wel nieuwsgierig. Dit is de lichte kleur en ik ga hem bewaren voor de dagen wanneer ik echt heel bleek ben. Benieuwd! Oogmake-up remover van Clinique - handig, zo'n kleintje! Ik ben geen fan van verzorging van Clinique, maar volgens mij konden mijn ogen deze remover wel hebben. Nonique is een Bio merk waar ik tot nu toe alleen over gelezen heb. Tijd om er iets van te proberen! Deze 2-in-1 product (douchegel en shampoo) bevat grapefruit en aloë vera en zou zacht genoeg zijn voor zowel je lichaam als je haar. Jep, nieuwsgierigheid is gewekt. En eigenlijk kan ik niet wachten om alles uit te proberen. Zo'n box vol met leuke goodies is net een vroeg Kerst cadeautje!

10 opmerkingen:

 1. Leuke bag. Ben erg benieuwd naar de BB creme. Ik heb van Clinique die oog makeup remover. Deze vind ik zelf erg fijn, maar gebruik hem het meeste om long lasting lipstick te verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zakje is zeker zijn geld waard :) Wel fijn om zo nieuwe producten te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke inhoud zeg ! Daar zou ik ook zeker tevreden mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is de inhoud mooi! Stuk beter dan de goedkopere boxen, lekker vol. Ik heb mezelf voor eenmalig getrakteerd op de vipbox! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele mooie inhoud! Goede merken ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow daar zit heel wat in, is zeker zijn geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo er zitten zeker veel spullen in :-)

  BeantwoordenVerwijderen