vrijdag 27 december 2013

Goodies van de apotheker

Laatst heb ik kennis kunnen maken met de webshop apotheek-online.be. Als jullie mij langer volgen, dan weten jullie dat ik gek ben op de apotheek-merken wat verzorging betreft. Dat is vaak heel effectief en doet daadwerkelijk wat het beloofd. Apotheek-online.be heeft een ruim assortiment en je kunt in de webshop de interessante en gedetailleerde informatie over elk product vinden. Op alle producten krijg je gelijk 10% korting en extra spaarpunten die je kunt gebruiken bij de volgende aankopen. Ook zijn er dagelijks verschillende aanbiedingen. Deze webshop streeft daarnaast naar een hele snelle levering. Voor geneesmiddelen, maar ook voor verzorgingsproducten kun je dus gerust bij apotheek-online.be terecht.


Ik kreeg het eindejaarspakket van deze webshop om kennis met hun merken te kunnen maken. Benieuwd naar wat erin zat? Ik kan jullie gelijk al verklappen dat het best goed afgestemd was op mijn huid, wat ik heel prettig vind. Ik heb onzuivere huid, dus wat dat betreft geen makkelijke huid om te verzorgen. Apotheek kan de plek zijn om de juiste producten hiervoor te vinden.


Allereerst twee producten van Vichy. Normaderm Nacht verzorging heb ik een paar jaar geleden ook al gehad. Deze belooft 's nachts je poriën zuiver te houden. Ik moet zeggen, op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat het inderdaad een heel fijn product is. Ik heb zelf onzuivere huid en ik had er profijt van. Niet alleen met deze crème natuurlijk, je verdere verzorging moet ook goed zijn wil je dat het effectief werkt. Maar de crème zelf is prima in gebruik. Vichy Micellaire Reinigingslotion 3-in-1 heb ik (toevallig) ook eerder gehad. Nu moet ik wel zeggen dat ik geen groot fan ben van micellaire reinigers in het algemeen. Maar deze van Vichy zullen mensen waarderen die juist gek zijn op dit soort lotions. Hij is heel zacht en reinigt heel goed. Dan nog een douchegel van Bodysol met Iceland Moss. Hij zou je huid moeten beschermen en hydrateren. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar hij ruikt in ieder geval heerlijk fris. Lijkt mij fijn om 's ochtends mee wakker te worden.


Er zaten ook een paar monstertjes in van Ducray (een nieuw merk voor mij), Avéne en Darphin (beide heerlijke merken). Een lippenbalsem, een energieshot (deze moet ik nog uitzoeken, maar het klinkt spannend), Listerine mondwater en een scrub van Louis Widmer (ook weer voor onzuivere huid). Ik ben heel benieuwd en kan niet wachten om alle goodies uit te proberen! Kende jullie apotheek-online.be al?

6 opmerkingen:

 1. Ik ken de webshop wel, maar ik heb er nog nooit wat besteld, ga ik toch maar eens doen als een aantal producten op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mezelf ook met een aantal Vichy Normaderm producten aangeschaft. And so far I'm liking them! Apotheekmerken doen het altijd wel goed bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke producten heb je gekregen om te testen, ik ben benieuwd naar je reviews! Ik kende deze webshop nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n box gehad met een iets andere inhoud. Ben benieuwd naar de nachtcrème :)

  BeantwoordenVerwijderen