dinsdag 31 december 2013

Happy New Year!

De laatste dag van het jaar, kunnen jullie het geloven? Wat is het toch snel gegaan allemaal! Morgen zal ik het hebben over 2013, maar voor nu wil ik iedereen een spetterende jaarwisseling en een geweldig 2014 wensen! Ik hoop dat al jullie grote dromen zullen uitkomen en dat alle gestelde doelen behaald zullen worden. Wees lief voor jezelf en voor een ander. Blijf ambitieus en hoopvol. Houd moed. Maakt er het mooiste jaar ever. 2014, please be good!


Hebben jullie nog wilde plannen voor vanavond? Ik ben -as we speak- mijn grote droom aan het realiseren. Ik wilde al jaren Oud & Nieuw in een grote wereldstad vieren. Maar dat was eigenlijk nooit mogelijk, vooral omdat ik op mijn werk geen vrij mocht nemen in december. Maar dit jaar is het anders. Ik heb dit als cadeau aan mijn man voor zijn verjaardag gegeven, maar stiekem is dit dus ook een cadeautje voor mezelf. Wij vieren de jaarwisseling in Berlijn! Hoe vet is dit! Deze ochtend vetrekken wij met de trein naar de Duitse hoofdstad. Het is 6 uurtjes rijden, maar ik weet zeker dat ze zo voorbij vliegen. Zodra wij aankomen, gaan wij gelijk onze spullen in het hotel droppen en dan wordt het een groot feest. Wij willen het vieren bij de Brandenburger Toren. Ook al schijnt het heel druk te worden, met concerten en lekkere eettentjes moet het vast helemaal goed komen. Ik wil de sfeer van de grote stad proeven en ik ben gek op Berlijn - ik verheug me er dus enorm op! En daarna hebben wij nog een paar dagen om de stad te verkennen… sightseeing, shoppen en zo… ;) Dus ja, ik ga mij vermaken. Jullie hopelijk ook. Happy new year, lieve lezeressen!

14 opmerkingen:

 1. Jij ook alvast happy new year!!! Ik ben gewoon lekker thuis met famillie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk!!! Ik wens jullie heel veel plezier, een spetterende avond en laat de kurken maar knallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf, super leuk. Heel veel plezier. Fijne jaarswisseling! Ik wens jouw een goed, gezond en gelukkig 2014.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Geniet ervan en maak veel foto's zodat we ook kunnen meegenieten ;-) Fijne jaarwisseling!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je het in Berlijn viert! Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuuuuk ! Alvast véél plezier gewenst ! Ik ben al benieuwd naar een verslagje ;-) ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wilde plannen? Eten bij een vriendin, uitgaan tot het ochtend wordt en dan gezellig samen ontbijten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier en Happy New Year ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Have fun! En Happy New Year alvast! Ik geef zelf een dinner party, eek!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel plezier! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar toe gewenst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zo origineel :) gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen