woensdag 11 december 2013

Look: birthday girl

Afgelopen zondag zijn wij gezellig met mijn ouders uit eten geweest. Tja, mijn verjaardag moest een beetje gevierd worden. ;) Op Instagram had ik al een foto gedeeld van die avond en vandaag wil ik de look laten zien die ik toen droeg. En ja, die moest natuurlijk met mijn favoriete kleuren zijn...


Rood… of donkerrood om precies te zijn. Ik had een lekkere warme lange donkerrode vest aan, dus een look met dezelfde kleuren was een goede optie. En laat dit nou ook nog eens een van mijn favoriete kleuren te zijn. Ik heb een matte donker-bruine kleur uit NUDE'tude palette van The Balm gebruikt om een omlijning te maken van mijn ogen - ik bracht het in de binnenste en buitenste ooghoek en in de arcadeboog aan. In het midden heb ik mijn favoriete donkerrode Barry M pigment aangebracht. Voor extra shimmer heb ik nog een andere favoriet toegevoegd - INGLOT #86 pigment. Deze zorgt altijd voor iets extra's. Persoonlijk vind ik de close-up foto's minder goed gelukt, maar ik hoop dat het mooie effect toch nog goed overkomt.


De oogschaduw heb ik vrij rond en hoog (maar niet te) geblend. Als blend/boven-de-arcadeboog kleur heb ik Swiss Chocolate van MAC gebruikt - een van mijn nieuwe aanwinsten. Onder het oog heb ik Cranberry van MAC gebruikt. De rest van mijn make-up heb ik vrij zacht gelaten. Maar een berry blush (NARS) kon natuurlijk niet ontbreken. Feestelijk en een goede weergave van hoe ik ben. Een prima birthday look als je het mij vraagt. ;)

10 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd. Erg mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een late happy birthday! Je ooglook was super :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Nog gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cranberry van MAC is er eentje om nog aan mijn collectie toe te voegen. Mooie look heb je gemaakt :-) !

  BeantwoordenVerwijderen