zondag 15 december 2013

L'oreal Miss Manga mascara

Jep, ik heb er weer een favoriete mascara bij. Ik ben sowieso altijd al tevreden geweest over de L'oreal mascara's. Ze irriteren mijn ogen niet en geven precies het effect dat ik ervan verwacht. Maar deze mascara zorgt ook nog eens voor dat poppig effect… Vooral als ik hem op een specifieke manier aanbreng. Benieuwd naar mijn mening en hoe ik deze mascara gebruik? Lees dan snel verder.


Mega Volume Miss Manga mascara van L'oreal belooft manga-wimpers. En dat betekent definitie, volume, lengte… tja, poppen-wimpers. De formule is niet te dik en niet te dun, precies goed om klontenvrij de mascara aan te kunnen brengen. Maar het is vooral het borsteltje waar ik zo gek op ben. Het verloopt van dik naar dun, waarbij het bij het puntje juist het dunst is. Dat maakt het makkelijker om met dat puntje in de binnenste ooghoek te komen. Ook het aanbrengen op de onderste wimpers wordt hiermee simpeler. Maar dat puntje zorgt er ook voor dat je de bovenste wimpers beter kunt definiëren. Kijk maar verder mee…


De eerste laag van deze mascara breng ik "gewoon" aan. Ik probeer om de wimpers echt vanaf de aanzet met mascara te omhullen. Dus goed aanzetten en tot de puntjes inkleuren. Wat er op het borsteltje nog overblijft breng ik op de onderste wimpertjes aan. Het hoeft niet te opvallend te zijn, maar het is net genoeg om de wimpers iets beter zichtbaar te maken. Met 1 laag mascara vind ik de bovenste wimpers nog iets te neutraal, maar het effect is al zeker duidelijk. Het kan nog beter...


De tweede laag is voor mij echt bepalend. Ik wil goed zichtbare wimpers, genoeg volume en mooie lengte. Vooral als ik donkere ooglook maak moeten mijn wimpers goed aangezet zijn, anders valt het een beetje weg. Maar ook bij een neutrale look wil ik duidelijk gedefinieerde wimpers. Na de eerste laag Miss Manga mascara draai ik het borsteltje iets om zodat het verticaal ligt. Zo kan ik met het puntje langs alle wimpers gaan van aanzet tot aan de punt. Alsof ik ze echt even bijschilder. Hiermee creëer ik net iets meer lengte en genoeg definitie. Ik hou echt van dit effect! Het eindresultaat hebben jullie al vaker in mijn looks van afgelopen weken gezien, maar ook op deze foto's is het al een beetje merkbaar. Helaas is mijn Miss Manga mascara nu aan de vervanging toe na zijn 3 maanden, maar een reserve exemplaar ligt al te wachten om gebruikt te worden. Love it! Oh ja, bijna vergeten… het borsteltje van deze mascara is extra flexibel doordat er zo'n knikje in zit, waardoor je het eigenlijk zou kunnen buigen. Maar persoonlijk gebruik ik het niet, omdat ik het borsteltje zelf al heel handig vind.

8 opmerkingen:

 1. Lijkt me inderdaad wel een handig borsteltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt super fijn :D ik moet 'm zelf nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een super fijne borstel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Not bad :-) Heb hier nog al goeie dingen over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze zelf ook nog liggen maar heb deze nog niet geprobeerd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem wel fijn, al ben ik er nog niet uit als ik hem opnieuw koop :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vond hem niet zo speciaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het resultaat bij jou ziet er in ieder geval heel goed uit. Fijn dat budget mascara's ook goed kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen