donderdag 5 december 2013

Mariah Carey X OPI (het donkere setje)

Ik heb net iets te veel dingen die ik met jullie wil delen, dus vandaar deze week een extra artikel. Hope you'll like it! ;) Vandaag wil ik aan jullie het eerste mooie setje van Mariah Carey by OPI laten zien. Ik was zo benieuwd naar dit setje dat ik natuurlijk niet kon wachten om hem uit te proberen!Ik noem dit het donkerste setje van alle Mariah Carey nagellak sets. Er zitten drie kleuren in: een blauwe, zwarte en zilveren. Perfecte donkere, maar feestelijke kleuren. En het fijne blijft natuurlijk dat dit allemaal liquid sand nagellakjes zijn. Allemaal textuur lakjes met glitter erin. Heerlijk effect, en al helemaal voor de feestdagen. Op naar de kleuren zelf!Dit is een van mijn favoriete kleuren uit de hele collectie. Om deze kleur wilde ik dan ook dit setje hebben. Jep, ik heb dit jaar echt iets met blauwe nagellak… en dat terwijl ik het vroeger helemaal niet wilde dragen. Kiss Me At Midnight is een felle medium-blauwe kleur met allemaal blauwe en zilveren glitters erin. Het ene moment lijkt hij feller dan bij ander licht. En de glitters maken er een compleet feestje van. Love it! Echt even iets anders. Het blijft een super vrolijke kleur, misschien wel de mooiste van dit setje.Naar deze zwarte nagellak was ik ook wel behoorlijk benieuwd. Het is mat, zoals de meeste zand-lakjes. Maar er zitten ook zeker een paar mooie glittertjes in. Emotions is dus absoluut een aparte kleur. Maar toch vind ik hem vrij simpel. Hij is anders door het liquid sand effect, maar qua kleur is hij niet heel spannend. Nou ja, dat hoeft ook niet elk lakje te zijn. ;)Het laatste lakjes It's Frosty Outside moest bij mij in de smaak vallen. Het is zilver! En op het eerste gezicht lijkt hij op mijn ultieme feestdagen-kleur van Essie Beyond Cosy. Maar toch is deze van OPI net iets anders op de nagels. Hij bevat net iets meer grovere glitters en dat is ook heel mooi. Dit is echt zo'n kleur die je altijd kunt dragen. Maar op een of andere manier word ik er niet warmer van dan van dezelfde Essie kleur… en dat had ik wel bij Kiss Me At Midnight. Kies ik blauw boven zilver? Dat is gek… Of nou ja, in dit setje is de blauwe toch mijn favoriet. De andere twee zijn ook erg mooi, maar iets simpeler, denk ik. Alhoewel, het hele setje is zeker een mooie aanwinst voor mijn smash!Wisten jullie trouwens dat ik de nagellak-swatches altijd (of meestal?) laat zien in de volgorde waarin ik ze gedragen heb. Dit betekent dan ook dat ik nu naar het zilveren OPI lakje zit te staren (of nou ja, niet als ik naar mijn scherm zit te kijken tijdens het typpen). Mariah Careyn X OPI nagellak setjes zijn te koop bij Douglas voor 14,50 per setje. Misschien ook een leuk idee voor een Kerst cadeautje? Of een lastminute Sinterklaas cadeau, wat natuurlijk ook nog kan. :P Veel plezier met het pakjes-avond voor diegene die het gaan vieren!

10 opmerkingen:

 1. It's frosty outside heb ik ook, heb hem zelf nog niet opgehad, maar ik zie dat die prachtig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de zwarte kleur echt mooi, een keer wat anders.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow ik ben dol op liquid sand lakjes! Vooral de blauwe vind ik gorgeous!! Prachtige foto's ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Likey! Vooral het zilveren en zwarte kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vooral de zilveren en blauwe vind ik onwijs tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zwarte is mijn favoriet! Ik vind de liquid sands echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb allebei de setjes. Kiss me at midnight is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen