woensdag 18 december 2013

Mariah Carey X OPI (het lichte setje)

Naast het donkere setje van OPI heeft de samenwerking met Mariah Carey ook de tegenhanger ervan opgeleverd: het lichtere setje met allemaal zilver-achtige kleuren. Deze is ideaal voor als je niet van felle kleuren nagellak houdt (of ze niet mag dragen in verband met je werk bijvoorbeeld), maar toch een feestelijk effect op je nagels wilt. Let op, net zoals voor alle liquid sand nagellakjes geldt hiervoor dat je er beter geen topcoat overheen moet aanbrengen. Anders verlies je de mooie structuur van liquid sand. Ook zonder topcoat blijven glitterlakjes vaak heel goed zitten, dus de noodzaak is er eigenlijk ook niet.


Dit setje bevat een tweetal roze kleur (de ene is iets lichter dan de andere) en een zachte paarse tint. Het effect van liquid sand zorgt in dit setje voor een heel feestelijk gevoel. Het is alsof je nagels prachtige juweeltjes worden. Ideaal voor de feestdagen, maar ook om dat feestelijk gevoelig wat langer vast te houden!


De fellere roze kleur is nog steeds heel zacht en prima draagbaar. Make Him Mine lijkt meer een oudroze kleur en is daarmee anders dan de meeste roze kleurtjes die ik heb. En de schittering van de glitters maakt deze kleur extra bijzonder.De donkerste van de drie is toch wel Baby Please Come Home. Het is een grijzig paarse kleur en in het echt is hij zelfs nog iets paarser dan op de foto. Ik moet zeggen dat alle drie de kleuren sowieso lastig waren om mooi op de foto te krijgen, maar dat komt meer omdat ze zo veelzijdig zijn. Ook hier zorgt de glitter ervoor dat de kleur net iets spannender en feestelijker wordt.De lichtste kleur is Silent Stars Go By en hij is iets minder roze dan de eerste kleur. Hij neigt zelfs meer naar het zilveren en toch met een beetje een roze gloed. Een hele neutrale kleur die eigenlijk altijd wel kan. Ik moet zeggen dat ik dit heel setje eigenlijk iets te neutraal vind, maar het is wel heel leuk om al deze kleurtjes in de stash te hebben om zo nu en dan af te wisselen. Ik ben denk ik over mijn zilveren periode heen. Maar als je gek bent op neutrale glitter kleurtjes dan zul je niets anders dan dit setje willen dragen. Als laatste heb ik nog een setje van 4 lakjes uit Mariah Carey collectie liggen, maar ik twijfel even of ik deze ook op mijn blog moet laten zien, omdat er ook "simpelere" creamy kleuren in zitten. Laat het mij anders even weten!

11 opmerkingen:

 1. Wauw, wat zijn dit mooie lakjes!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de laatste erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleuren vind ik best mooi maar ik hou zelf niet van zo'n sjimmery glittery finish. Ach ja, genoeg keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. make him mine vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze collectie van OPI echt super leuk. Ik heb de liquid sand variant uit de Mariah Carey collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb Make Him Mine op vandaag en hij is echt gorgeous! Ik was eerst niet zo into liquid sands maar nu ben ik om.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, die laatste, Silent Stars Go By, vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, super leuke kleurtjes voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen