maandag 2 december 2013

News Monday met Senna, Smashbox en Philosophy

Mijn mail-mapje "News Monday" puilde uit van allerlei leuke berichten, dus ik besloot om er weer goed voor te gaan zitten. Uit alle nieuwtjes heb ik drie (of eigenlijk vier) leukste geselecteerd waar ik zelf heel enthousiast over ben en die ik graag met jullie wil delen. Zijn jullie er klaar voor? :)

Nieuwe producten van Senna CosmeticsAls Senna Cosmetics weer nieuwe producten op de markt brengt, dan heb ik een ding door mijn hoofd gaan: "Hebben!" Elke keer ben ik zo onder de indruk van de kwaliteit! De kleuren en de verpakking hadden al vanaf het begin mijn hart gestolen. En raad eens? Er zijn weer twee nieuwe producten waar Senna ons blij mee wilt maken. Allereerst de nieuwe liquid eyeliner genaamd Pinpoint. Het heeft een heel fijn puntje dat je zal helpen om heel makkelijk een mooi lijntje te tekenen. Het belooft daarnaast gitzwart te zijn en zonder het smudgen 14 uur lang uit te houden. Het kan zelfs tegen vochtigheid, dus ideaal om het bijvoorbeeld op de waterlijn te gebruiken. Met deze eyeliner kun je verschillende looks creëren, zodat een strak lijntje niet meer in de weg van je creativiteit staat. Te koop via de webshop van Senna Cosmetics.Maar er is meer… Lasting Illusion Foundation is iets waar ik ook enorm benieuwd naar ben! Een foundation dat een mat effect geeft (maar niet te, het wordt omschreven als satin matte finish), lang blijft zitten en het licht weerkaatst… dit lijkt mij zo cool! Ik ben de laatste tijd helemaal van de licht weerkaatsende gezichtsproducten (dat zullen jullie ook aan mijn november-favorieten merken), dus dit product trekt al sowieso mijn aandacht. Maar dat het ook nog eens geschikt zou kunnen zijn voor mijn vette huid - hebben! Het is verkrijgbaar in 7 kleuren, van licht tot heel donker.

Smashbox lanceert in NederlandEigenlijk verbaasd dit nieuwtje mij niet, maar ik ben wel echt heel blij. In Duitsland zag ik Smashbox al bij meerdere Douglas filialen en nu gaat het dus ook in Nederland gebeuren. Om te beginnen zullen het 15 Douglas filialen zijn waar je Smashbox kunt vinden, maar het worden er snel meer. Voor nu kun je voor Smashbox naar Almere, Apeldoorn, Beverwijk, Deventer, Dordrecht, Enschede, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Rotterdam en Uden; of anders gewoon online. Smashbox staat bekend om zijn fotografie-vriendelijke make-up. Vooral de gezichtsprimers zijn de meest bekende producten van Smashbox (Blemish Controle Primer staat al zeker op mijn wishlist). Het enige (maar niet het minste) product van Smashbox dat ik nu in mijn bezig heb is de mooie Love Me palette, nog steeds prachtig om te zien. En ik ben benieuwd naar meer…

Home Sweet Holiday by PhilosophyAh, heerlijk dit! Philosophy heeft iets speciaals voor de feestdagen, een aantal cadeau ideeën waar iedere beauty liefhebber naar uitkijkt! Neem bijvoorbeeld The Cookie Exchange set die een aantal heerlijkheden bevat: Christmas Cookie shampoo/shower gel/bubble bath, Sweet Creamy Frosting body lotion en Sugar Sprinkles high-gloss. Allemaal voedende, verzorgende, maar vooral ook erg lekker ruikende goodies! Of wat dacht je van dezelfde shampoo/shower gel/bubble bath (handig zo'n 3-in-1 product) maar dan in de geur Peppermint Stick, Granny's Apple Pie, Sweet Fluffy Cupcake en Homemade Hunny Buns? Ik denk dat ik een klein voorraadje ga aanleggen… Maar waar ik nog meer naar uitkijkt is toch wel de set genaamd Fruitcake Mix. Deze bevat allemaal heerlijke geuren, waar ik van hou: Vanilla Cake shampoo/shower gel/bubble bath, Cranberry Medley body lotion en Candied Pecan Hot Salt body scrub. Yum!!! Te koop bij ICI Paris.

9 opmerkingen:

 1. Leuke nieuwtjes, ik ga zeker even kijken naar de Smashbox primers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb net een fantastisch Smashbox palette ontvangen! Super de luxe en ben er erg blij mee. Was zooooo triest toen dit merk stopte in België maar nu in NL en dat is niet zo ver!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. smashbox is wel heel leuk nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foundation ziet er interessant uit :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben blij voor jullie dat Smashbox naar daar is gekomen! Het is een van mijn favoriete merken :-)

  BeantwoordenVerwijderen