dinsdag 17 december 2013

Topshop nagellakjes zijn gewonnen door...

…Femke (femketje)! Van harte gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je er veel plezier mee zult hebben, volgens mij ben je namelijk ook zo'n nagellak fan als ik. :) Mail mij snel jouw adresgegevens, dan komt het setje zo snel mogelijk naar je toe.

Ik heb trouwens gemerkt dat deze winactie niet zoveel respons had en dat vond ik aan de ene kant jammer. Maar aan de andere kant heb ik mijn lesje ook geleerd: misschien is nagellak toch niet zo'n goed idee voor een winactie geweest. Als jullie een beter idee hebben of een product hebben dat jullie geweldig zouden vinden om te winnen (mag ook een merk zijn of iets dergelijks), laat het mij weten. Je weet maar nooit! :)

plaatje van weheartit.com

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Femke, veel plezier ervan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah awesome, you made my day! :D ik zal je vanavond even een mailtje sturen als ik thuis ben van m'n werk :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd femketje! geniet van je lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen