zondag 8 december 2013

Turning 28… Topshop winactie!

Het klinkt heel stom, maar ik moet elke keer weer bedenken hoe oud ik ook alweer ben. Zo ook vandaag. Ik ben geboren in 1985, dus ik wordt toch echt 28 (jep, dat rekensommetje heb ik serieus in mijn hoofd moeten maken). En vandaag is die dag! 28, het begint steeds serieuzer te klinken. Jullie weten misschien inmiddels dat ik niet zo van het vieren van mijn verjaardag ben. En al helemaal niet nu, voel mij nog steeds niet 100% fit. Maar vanavond gaan we, zoals ook wel elk jaar, met mijn ouders gezellig uiteten. Lekker knus, precies wat ik wil. Gisteren nog mijn verjaardag gevierd met mijn schoonfamilie (verjaardag en Sinterklaas in een, om precies te zijn). Ook dat was erg gezellig, zoals altijd. Dus ja, toch wel een beetje vieren. Geen kerstmarkt in Duitsland, zoals vorig jaar. Simpel gezegd, omdat mijn weekend-agenda te druk is de laatste tijd. Wel leuk druk, dus dat is niet erg. Richting Duitsland gaan wij wel weer met Oud en Nieuw. ;) Maar goed, over het vieren dan… ik wil het wel op mijn blog vieren! Met jullie! Weten jullie nog dat nagellak setje van Topshop die ik in Hong Kong heb gekocht? Omdat ik zulke goede herinneringen aan die reis heb en omdat het setje er zo feestelijk uitziet, leek het mij een mooi cadeau voor een van jullie.


Wat moet je doen om kans te maken op het setje:
- Volg je mij met Bloglovin? Like dit artikel.
- Volg je mij op Twitter? Tweet: @fairynowings viert haar verjaardag en je kunt nagellak setje van Topshop winnen! Kijk op pinkfairytale.net
- Laat hieronder een leuke/opvallende/originele verjaardagsgroet achter! Dit mag eventueel ook per e-mail. Het hoeft niets ingewikkelds te zijn, zolang het maar echt leuk is. :)

That's it! Deze winactie loopt tot zondag 15 december. Veel succes!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke nagellakjes, ik doe graag mee met de winactie! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb daar dit artikel geliked,ik ben je gaan volgen op Twitter en heb je bericht getweet:

  https://twitter.com/Truusje26/status/409612000495288320

  En dit is mijn verjaardagswens voor jou:
  Je denkt dat je speciaal bent omdat je vandaag jarig bent, maar dat is niet waar, je bent elke dag speciaal.

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe niet mee (ben niet zo'n nagellakker), dus ik houd het gewoon bij een niet zo'n orginele 'gefeliciteerd'! ;-) Hopelijk ben je daar ook blij mee, haha. Mag dit jaar je alles brengen wat je wenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awesome, ik doe zeker weten mee als nagellak addict! ik volg en like via bloglovin en twitter met hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/409630278772989952

  super duper happy bday en nog amazing veel mooie jaren gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd!! Ik wens je een hele gezellige dag toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kleuren lakjes, ik doe graag mee! ik volgde je al via bloglovin en heb getweet: @LYGx_
  Happy 28 pink birthdayy!! lie-ying_wu@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸Happy birthday to you¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteeeeeerd!
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen