woensdag 4 december 2013

Violet Mystique

Soms heb je van die momenten dat je helemaal verliefd wordt op een product… een luxe product… je wordt zo verblind (vooral door zijn schittering) dat je het per se moet hebben. Zo ging het ook met deze oogschaduw van Lancôme. Volgens mij is dit er een uit het vaste assortiment, maar op een of andere manier was het mij nooit echt opgevallen. Totdat ik hem beter ging bekijken… en swatchen… jep, pure liefde!Deze Ombre Hypnôse Twinkle in de kleur Violet Mystique is een pareltje in een oogschaduw-vorm. De blauwe kleur van deze oogschaduw vond ik ook prachtig, maar deze paarse variant kon ik echt niet weerstaan. Het is een kleur met een vrij doorzichtige basis. Je kunt de kleur prima tot een iets dekkends opbouwen, maar het mooist staat hij als accent-tint boven op een andere oogschaduw. Dan krijg je alle prachtige shimmers te zien. Deze zijn werkelijk onweerstaanbaar! Ik zie paars, roze, blauwe… een feestjes voor het oog in een kleur!Onscherpe foto's laten wel vaak dit soort kleuren beter zien, zo ook hierboven. In het echt nog een stukje interessanter door het effect van het weerkaatsende licht. Maar dit… dit is al heel gaaf om te zien. Je betaalt er wat voor (27 euro om precies te zijn), maar af en toe mag ik mezelf met dit soort beauty's verwennen. Te koop o.a. bij Douglas.

13 opmerkingen:

 1. wat een super mooie oogschaduw. Wat een prachtige shimmer, inderdaad een oogschaduw die (bijna) niet te weerstaan is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje met een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Normaal kijk ik nooit naar de permanente mono's, permanente kleuren lokken mijn aandacht meestal zo niet. Maar wow wat is deze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een prachtige en aparte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat is dat een mooie kleur in een heel mooi doosje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een prachtige kleur en glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Show me some purple en je hebt me he? Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen