zondag 26 januari 2014

4 Youtubers waar ik het meest van leer over make-up

Vaak krijg ik de vraag uit mijn omgeving waar ik geleerd heb om mij zo op te maken. Het antwoord is eigenlijk simpel: Youtube. Als je regelmatig tutorials kijkt, dan word je er vanzelf wel wijzer van. En dan is het nog een kwestie van het experimenteren… op jezelf. Natuurlijk leren niet alle tutorials even goed de kunst van opmaken. In de loop der jaren heb ik een aantal Youtubers ontdekt die het écht kunnen en graag alle tips en trucs met iedereen willen delen. Maar ook laten ze zien welke producten ze ervoor gebruiken. Vandaag wil ik vier van mijn favoriete Youtubers / make-up artists in het zonnetje zetten waar ik het meest van leer.


Wayne Goss heb ik leren kennen dankzij de Pixiwoo dames. En wat is die man goed! Wayne heeft twee kanalen, gossmakeupartist en gossmakeupchat. Beide gaan over beauty en make-up. Ik ben toch wel een grotere fan van zijn Chat-kanaal, omdat die video's ik net iets vaker kijk dan op zijn main channel. Maar Wayne is sowieso geweldig. Hij geeft zo nu en dan hele handige tips die je echt goed kunt gebruiken. Ook zijn product reviews maken mij hebberig. Zijn video's zijn vrij kort en to the point. En ja, zijn accent zorgt ervoor dat je nog langer blijft luisteren.


De dames van Pixiwoo, wie kent ze niet. Super leerzame tutorials, hele creatieve maar vaak draagbare looks en prima reviews. Budget en wat duurdere producten, ze testen ook alles. De video's zijn vaak wat langer, maar ze laten altijd net de handige stappen zien.


Robert Jones Beauty Academy is geweldig. De meeste tutorials duren een halfuur, maar dit zijn ook de enige tutorials die ik helemaal afkijk ondanks hun lengte. Robert laat zulke handige dingen zien, echt super leuk. Elke keer leer je er ontzettend veel van. Hij is heel duidelijk en nooit saai, echt fijn om te zien.


En tot slot natuurlijk Lisa… wie kent haar niet? Make-up artist van de sterren geeft hele handige tips en laat zien met welke producten zij de mooiste dingen kan creëren. Love her! En dankzij haar acne covering tutorial heb ik destijds Vichy Dermablend foundation aangeschaft om als concealer te gebruiken. Het was net magie!

6 opmerkingen:

 1. Leuk lijstje, ik kende ze allemaal nog niet dus ik ga een kijkje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien, ik kende ze allemaal nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wayne Goss is echt een genie, wat die vent kan! Hij kan een gezicht echt transformeren, crazy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wayne, Pixiwoo en Lisa volg ik ook echt al zo lang en dat zijn ook een van de weinige waarvan ik echt elk filmpje kijk zonder weg te drukken. Met de meeste filmpjes van youtubers heb ik het na een paar minuten wel gezien, maar die van hun kijk ik helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals je weet ben ik super Lisa fan, ze is zo professioneel en ook nog eens super knap!

  BeantwoordenVerwijderen