donderdag 30 januari 2014

5 (+1) favorieten van januari 2014

De eerste favorieten van 2014! In januari vorig jaar begon ik met mijn maandelijkse favorieten. En op een of andere manier is het mij gelukt om dit steeds bij te houden. Dus een klein sprongetje vandaag van mijn kant (nou ja, een huppeltje op de bank dan :P). Zijn jullie benieuwd naar de producten die ik de afgelopen weken intensief heb gebruikt en waar ik helemaal in love mee ben? Kijk dan snel even mee.


Oké, de eerste is voorspelbaar: mijn Chanel Chamade blush. Ik ben werkelijk helemaal gek op deze cream blush! En dat is uniek, ik ben eigenlijk nog nooit zo'n grote fan van een cream blush geweest. Ik heb er wel een paar van in mijn stash, maar dit… dit overtreft alles. De kleur is perfect, heel zacht en natuurlijk ondanks zijn uiterlijk in de pan. Je kunt er uiteraard ook een clown-effect mee creëren, het is maar net waar je van houdt. :P Chamade blush breng ik het liefst met mijn dubbelzijdige Kiko kwast aan. Het kleine kabuki-gedeelte bleek echt ideaal te zijn voor het aanbrengen van cream blushes! Door ronddraaiende bewegingen te maken kun je de blush heel makkelijk uitblenden. En daarmee creëer je een heel zacht effect, ook al denk je eerst te veel product te hebben aangebracht. Het hemelse duo! Ik ben opeens al mijn andere blushes vergeten en ben helemaal in de ban van Chamade. Binnenkort trouwens een look met mijn nieuwe Chanel spulletjes. En over de nieuwe Chanel spulletjes gesproken… Naast de Notes De Printemps collectie heb ik mezelf verblijd met nog een product van dit luxe merk. Sinds mijn visagie opleiding had ik de Vitalumière Aqua foundation van Chanel op mijn wishlist staan. Ik had deze foundation tijdens de lessen uitgeprobeerd en het resultaat was zo mooi, glowy en gephotoshoped dat ik er helemaal verliefd op werd. Dus ja, ik moest deze foundation gewoon hebben! En sindsdien gebruik ik hem elke dag. Het is geen foundation die enorme dekking biedt, maar sinds mijn huid een stuk rustiger is, hoef ik geen hele dekkende foundation te gebruiken. Als jullie een aparte review van deze foundation willen, laat het mij weten.


Het zeepje van Bomb Cosmetics dat ik van mijn schoonzusje voor mijn verjaardag heb gekregen. Dit is de speciale Kerst editie en dit zeepje ruikt heerlijk naar kaneel en… andere warme, zoete dingen. Echt heerlijk! Ideaal voor de winterse dagen (milde winter meegeteld). Dit stukje zeep gaat nu wel extra hard, maar voor de warmere dagen heb ik weer een ander zeepje liggen. ;) Thanks, lief schoonzusje, je hebt heel goed deze geur voor mij uitgezocht!


Tot slot, de haar-goodies: een haarserum en een stylingtool (het "+1" product van deze maand). 6 Miracles Oil Essence van Gliss Kur bevat arganolie en een aantal andere verzorgende en verzachtende ingrediënten. Heerlijk om op nat haar te gebruiken en dan in de lucht te laten drogen. Maar wat nog beter is: combineren met een roterende borstel van Babyliss. Deze wilde ik al een tijdje hebben en met Kerst kreeg ik het van manlief. En wat ben ik er blij mee! In combinatie met het Gliss Kur serum creëert het zijdezacht glad haar. Super fijn! Ik merk dat ik het nu bijna elke keer na het wassen gebruik (om de dag dus), behalve als ik echt geen tijd heb. Binnen 5 minuten heb ik ideaal zittend haar, love it! En ja, ik weet het, met mijn droge lokken zou ik eigenlijk geen warme stylintools moeten gebruiken, maar dit kan ik echt niet weerstaan. ;)

13 opmerkingen:

 1. Dat zeepje lijkt op een watermeloen, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die van Gliss Kur gebruik ik ook! Ik krijg altijd de vraag waarom mijn haar zo glad is en glimt enzo, dat komt allemaal door die olie.. Ik weet niet wat ik zonder ga doen hahah lekker veel inslaan. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Blush van Chanel echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die haarborstel, dat wil ik ook! EN de Vitalumière, al zo vaak op punt gestaan maar ik vind gewoon niet de goede kleur, ik zou moeten mengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben super benieuwd naar dat zeepje van bomb cosmetics, die chanel blush ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie favorieten! Die Chanel blush is zo mooi! Ik heb ook de Vitamuliere Aqua foundation, die is inderdaad heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijne producten, de blush heeft een erg mooie kleur xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie favorieten en prachtige foto's heb je gemaakt. Je lay-out ziet er trouwens ook heel anders, mooi en ook wel iets overzichtelijker uit.. heb ik iets gemist ;-) ??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie favorieten :-) ! De blush ziet er erg pretty uit !

  BeantwoordenVerwijderen