vrijdag 24 januari 2014

Chanel Notes De Printemps

Het gebeurt niet zo vaak meer dat ik heel enthousiast wordt over de hele collectie van een make-up merk. Maar Chanel heeft toch hiervoor gezorgd… De limited edition van dit voorjaar, genaamd Notes De Printemps is helemaal mijn smaak. Normaal brengen de meeste merken van die zoete pastel kleurtjes voor de lente. Maar Chanel durft net iets meer. Sappig, smokey en aantrekkelijk. Precies de kleuren die ik graag wil dragen. Ik heb mezelf dan ook getrakteerd op de -naar mijn mening- mooiste goodies uit deze collectie.


De hele collectie is echt prachtig en is zeker de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken. Ik kon ook niet wachten om alles zelf te swatchen en dus rende ik (nou ja, soort van…) naar de winkel toen ik hoorde dat de collectie te koop was. Chanel, you did it gooood


Het pareltje van de collectie was voor mij de rode cream blush. Zoiets zie je niet heel vaak, daarom was de kleur voor mij te uniek om te laten liggen. Ook heb ik mijn oog laten vallen op de oogschaduws en een lipgloss, waarvan de kleur perfect roze is. De rode Tapage nagellak stond eigenlijk ook op mijn wishlist, maar toch heb ik mezelf kunnen tegenhouden.


Le Blush Créme de Chanel in de kleur Chamade is echt de perfecte rode kleur voor de wangen. Het klinkt misschien als een rare combinatie, maar geloof mij: hij is perfect. Zoals mijn man zei toen hij mij voor het eerst met deze blush op zag: "Het is net alsof je net van buiten komt." Fris en gezond, precies de uitstraling die ik (en iedereen?) wil. De kleur brengt heel makkelijk aan. Ik gebruik zelf een kleine kabuki kwast hiervoor, maar met de vingers gaat het net zo makkelijk. De blush kun je subtiel of iets heftiger aanbrengen, het is echt veel simpeler dan je zou denken.


De collectie bevat een oogschaduw quad en een duo. Ik wilde eerst voor de quad gaan, maar die leek qua kleuren net iets te veel op iets wat ik al had. En daarom ben ik maar voor het duo gegaan. Rose Majeur bevat een hele donkere paarsig bruine kleur en een zachte shimmery licht roze tint. Echt heel mooi! Ik heb het duo al een keer gedragen en je kunt er werkelijk een hele mooie smokey eye mee creëren. De lipgloss die ik heb gekozen draagt de naam Murmure. Deze glosjes van Chanel staan bekend als de betere glosses ever wat kwaliteit betreft. Ze hebben een hele mooie glans, ook al zit er verder geen shimmer in. Ze blijven best goed zitten en de pigmentatie is heel mooi. Zo ook met deze roze kleur, ik ben er gek op! Perfecte niet al te koele of te warme roze kleur. Het past overal bij en is alles behalve saai.


De swatches! De blush heb ik eerst met een veeg aangebracht en daarna een beetje uitgeveegd, zodat het zachte effect goed te zien is. Het is echt een hele draagbare kleur en ik ben er gek op! De afgelopen week heb ik hem elke dag gedragen. Let op, het is belangrijk dat de rest van je gezichtshuid rustig is en geen andere rode plekjes bevat. Dan is deze blush op zijn mooist. Ik poeder hem verder ook niet af en toch blijft hij de hele dag (!!!) heel mooi op zijn plek zitten. Hij is wat dat betreft zelfs beter dan sommige poeder-blushes. De houdbaarheid is echt geweldig en de kleur is een droom. Jep, ik ben verliefd op Chamade blush! Het oogschaduw duo komt misschien niet helemaal tot zijn recht op de foto, maar ik zal het binnenkort nog in een look laten zien. De mooie glans van de roze highlighter-kleur en de veelzijdigheid van de donkere tinten passen perfect bij elkaar. De lipgloss draag ik nu elke dag in mijn tas. De ideale roze creamy kleur, niks meer en niks minder. Plakt bijna niet, zit heel prettig op de lippen en maakt ze extra mooi.


Chanel Collection Notes De Printemps is vanaf nu verkrijgbaar. Je moet er echt wat voor over hebben (I mean, Chanel…), maar ze zijn ook moeilijk te weerstaan. Een van de mooiste collecties van dit voorjaar… oké, nou stop ik wel met mijn gekwijl. :P

12 opmerkingen:

 1. Wauw heel erg mooi! Ik wil ook graag een blush van Chanel kopen maar ik heb er nu al iets van 5/6 thuis die ik eerst wil opmaken haha. Ik ben zelf heel erg tevreden over de oogschaduw van Chanel dus joune zou ik ook wel erbij willen haha.. nooo, ik moet sparen.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De blush vind ik echt ontzettend mooi; wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg, die gloss is echt prachtig!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blush is echt waanzinnig mooi! Zelf heb ik Intonation op mijn wish list staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lipgloss heb ik toevallig zelf ook, de blush lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh my, ik ben verliefd op je foto`s en de producten die er op staan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie foto's ! Je ziet echt het verschil met de nieuwe camera ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent er duidelijk hoteldebotel van :) Zelf zou ik niet voor een rode blush kiezen dus je moet hem zeker eens op je gezicht laten zien want ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen