woensdag 15 januari 2014

Essie Fiji

I've got 'em! Eindelijk… Essie Fiji heeft zo lang op mijn wishlist gestaan dat ik nu extra blij ben dat ik hem ein-de-lijk in mijn bezit heb. Misschien zullen jullie denken: "Huh, maar Essie is toch gewoon bij de Etos te koop?" Ja, en bij Douglas in Duitsland. Prima verkrijgbaar, maar dan de budget-variant van dit oorspronkelijk salon-merk. De kleuren zijn net iets anders, de namen ook… kortom, geen Essie Fiji in de Nederlandse schappen. En tuurlijk, er zijn een heleboel gelijke kleuren verkrijgbaar, maar ik wilde per se Fiji hebben. Zo geliefd door menig beautyliefhebber en nu ook gelukkig te vinden in mijn stash.


Fiji is een romige, zachte roze kleur. Het is meer rozig wit, alhoewel bij bepaald licht hij wat feller licht roze lijkt. Vrij neutraal, maar alles behalve saai. Dit soort kleuren droeg ik vooral graag het afgelopen voorjaar, maar ook nu -terwijl de winter echt officieel zijn intreden heeft gemaakt- vind ik dit een heerlijke kleur om te dragen. Hij is niet storend, maar ik word wel elke keer blij als ik naar mijn nagels kijk. Het is zo'n kleur die je nagels er extra verzorgt uit laat zien. Een jonge kleur die ook wel weer chique staat. Love it! Ik had wel een beetje moeite met de dekking aan het begin, maar met twee goede lagen kreeg ik het onderstaande resultaat. De kwaliteit van dit lakje is verder heel fijn, het kwastje is makkelijk in gebruik, typisch Essie.


Ik heb dit lakje op eBay gekocht bij deze verkoper. Het is vanuit Amerika verzonden en dat vind ik persoonlijk wat fijner dat uit AziĆ«, omdat de kans dan groter is dat dit een origineel product is (of is het een tik van mij? :P). Het fijne is, inclusief verzendkosten heeft dit lakje mij 7 dollar gekost… dat is omgerekend iets van 5 euro. Ik zeg, een prima deal en veel goedkoper dan in Nederland (zelfs de budget-variant van Essie). Dus… als jullie nog aanraders voor wat betreft Essie kleuren hebben, laat het mij alsjeblieft weten!

19 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kleurtje! Ik ben ook dol op Essie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig is de kleur zeker maar ik kan er niet mee weg. Met geen enkele pastel of witte kleur trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een lief en schattig kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele mooie zachte kleur! Ik ben echt gek op dit soort lichtroze kleuren, dus ik denk dat ik deze ook ga bestellen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi kleurtje! Ik wil hem zelf ook nog graag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem geweldig! Ik heb hem bij ons wel bij de drogisterij gevonden, trouwens. Vreemd dat hij in Nederland niet staat, maar kijk, je hebt hem dan toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik echt super mooi echt mijn stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen