vrijdag 3 januari 2014

Favorites look

Vandaag wil ik de look met jullie delen die ik in het filmpje van afgelopen zondag droeg. Hij is lekker feestelijk, vrij donker en zo typisch mij! Ik besefte me dat ik eigenlijk weer veel te weinig blauwe oogschaduws draag… wat zonde, dit is nog steeds zo mijn kleur. Moet ik echt vaker doen. (bespeur ik hier het eerste voornemen voor 2014? :P) Mijn oogleden waren een beetje droog en ik had eigenlijk nauwelijks tijd om hier foto's van te maken, maar ik ben wel blij dat ik alsnog deze look kan laten zien.


Deze look is een combinatie van cream eyeshadows en oogschaduws met veel shimmer. Als basis heb ik een donker-grijze glittery paintpot van MAC gebruikt, die ik over mijn hele bewegende ooglid heb aangebracht. In de binnenste ooghoek en onder mijn oog heb ik de licht blauwe Color Tattoo van Maybeline gebruikt. De basis is klaar! Om de binnenste ooghoek nog meer op te lichten, heb ik een witte pigment gebruikt, waar vooral veel blauwe shimmer in zit. Over mijn bewegende ooglid heb ik mijn ultieme favoriet Moondust Radiant Opal van Make-up Studio gebruikt. Het blijft een geweldige kleur, vooral als je van blauwe tinten houdt! Ik heb geprobeerd om de lichtste kleur uit deze oogschaduw te pakken, en deze heb ik langs de onderste wimperrand aangebracht. Om het geheel iets meer warmte te geven, heb ik de bruine kleur uit mijn andere Make-up Studio palette gebruikt. De bijzondere (al vind ik dat zelf) highlighter is van Nuba, ook al zo'n grote favoriet.


Het geheel is echt feestelijk en sparkly geworden, ik hou er wel van. Zulke looks droeg ik vroeger vaker doordeweeks, maar nu… op een of andere manier kom ik er doordeweeks niet aan toe. Zal vast iets met de vermoeidheid te maken hebben. Ik laat trouwens bewust geen foto's van het gezicht zien, omdat jullie al een indruk in het filmpje kregen. En omdat ik er verder niks op had. :P Ik had een beetje haast en daarom was er geen tijd meer om mijn gezicht te fatsoeneren. Een beetje concealer en that's it. :P Jep, dit is heel fout, vooral bij zo'n opvallende look. Maar ach, het was een zaterdag en de enige afspraak die ik had was bij de kapper. Nou ja, en het opnemen van de video voor jullie. ;)

8 opmerkingen:

 1. Blauw staat je inderdaad goed! Ik durf het nog steeds niet aan, vind het erg lastig om een 'draagbare' look met blauw te maken... Misschien wordt op zoek gaan naar de perfecte kleur blauw voor mij wel mijn missie van 2014 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet gewoon echt vaker ooglooks maken en dan niet alleen maar neutrale kleuren, maar ook een keer blauw of andere opvallende kleuren. Het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind het een mooie kleur, past goed bij de kleur van je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren! Lekker shimmery, maar dat mag nu wel eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen