vrijdag 17 januari 2014

Look: Soft Pink Gems

Laatst had ik mij bedacht dat ik al een tijdje geen hele gedurfde kleuren oogschaduws heb gebruikt. Veel bruin, soms ook paars en blauw (tja, definitie van "gedurfd" kan best breed zijn :P), maar wat meer kleur ontbrak wel een beetje. Ik besloot om mijn oude favoriet, Sleek Monaco palette, erbij te pakken om er een kleurrijke look mee te creƫren. En hoewel het geheel toch best wel zacht is geworden, is het weer eens wat anders, ook voor mij.


Wat meer roest-kleuren over de bewegende ooglid, met een zachte toevoeging van fel roze. Een druppeltje paars en blauw voor extra kleur… Ik heb echt even gespeeld met de palette, precies zoals een beauty addict dat hoort te doen. ;) Deze foto's zijn trouwens gemaakt bij natuurlijk licht, maar met feller licht komen de kleuren beter tot hun recht. Kijk maar:


Grappig hoe zulke rozige en rodere kleuren toch nog heel zacht kunnen staan. Ik wilde de look draagbaar maken en er toch een aantal felle/geen standaard kleuren in verwerken. En dat is, volgens mij, best goed gelukt.


Op mijn lippen draag ik een geslaagde combinatie van twee lip tars. Man, wat is het lang geleden dat ik ze gebruikt heb! Moet ik echt vaker doen, want dit kan zo mooi zijn! Een beetje glans op mijn wangen voor een fris resultaat voegt ook weer wat extra's aan deze look toe. Zacht en gedurfd, dat kan dus prima samen gaan. En voor sommigen hopelijk inspirerend genoeg om dit soort kleuren wat vaker te gebruiken.

12 opmerkingen:

 1. mooie look heb je gemaakt, de glans in de roze oogschaduw vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat pretty. Gaaf gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie look! Ik ga eens kijken naar dat palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey waarom zegt niemand wat van de nieuwe layout?? Leuk meid! Look is zoals steeds weeral geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen