maandag 20 januari 2014

Nail combo: YSL + Deborah Lippmann

Goud staat altijd zo feestelijk! Dus waarom wachten tot een feestje, terwijl je goud ook makkelijk op een "gewone" dag kunt dragen. Vandaag wil ik een hele mooie combinatie laten zien. Een hele dure combinatie ook… Maar daar wil ik even niet aan denken. Meet my friends, Yves and Deborah. ;)


YSL Dore Orfevre komt uit de limited edition van de afgelopen feestdagen. Deze nagellak heb ik van mijn ouders voor Kerst gekregen en ik vind hem prachtig. Een hele mooie gouden kleur die eigenlijk perfect in 1 laag al dekt. Om deze kleur nog iets mooier te maken heb ik besloten om er een topcoat over aan te brengen.


Glitter and Be Gay van Deborah Lippmann hebben jullie al in mijn Berlijn-shoplog voorbij zien komen. Ik heb dit lakje in de winkel over een donker-blauwe kleur geswatched. En voor de rest van de dag kon ik mijn ogen niet van dit kleurtje afhouden. Het is dus niet zo gek dat ik op de laatste dag terug ben gegaan om hem alsnog te kopen. Normaal ben ik niet eens zo van de topcoats, maar dit… dit is prachtig!


Nou moet ik wel zeggen dat ik Glitter and Be Gay mooier vond over een donkere basis. Blijkbaar bevat het niet alleen gouden glitters, maar ook wat donkerdere glitters. Maar goed, ik blijf experimenteren. Dit is eigenlijk ook wel een hele mooie combinatie. Feestelijk, zonnig en vooral erg vrolijk. En chique. Ja, gouden kleur en ik kunnen het steeds beter met elkaar vinden.

11 opmerkingen: