zondag 19 januari 2014

Pink Pictures #16

Het eerste Pink Pictures artikel van 2014! Met eigenlijk alleen maar foto's van november en december 2013… ah well, dit jaar nog geen hele spannende dingen meegemaakt, maar dat komt vast nog wel. Ik heb voor dit artikel weer meer foto's verzameld dan ik dacht en sommige foto's lijken van te lang geleden… tja, het eind van 2013 was heel bewogen. En gezellig. Kijken jullie even mee?


Oké, het worden weer best veel food foto's… sorry! Maar hoe kan ik nou zoiets niet laten zien? Allereerst de sushi die ik met een collegaatje in Zaandam heb gegeten. Ze waren heerlijk en het was een hele gezellige avond. En op de andere foto: de karamel cappuccino die ik in Amsterdam had gedronken. Heerlijk!


Manlief en ik op de Wii… jup, uiterste concentratie! Toen waren wij op bezoek bij mijn schoonzusje, een van de laatste keren dat wij haar zagen voordat zij voor een aantal weken naar Azië vertrok. En een foto van Zaandam met de feestdagen. Toch best mooi, ook al was het regenachtig. Dit zie ik dus dagelijks als ik naar mijn werk ga…


En het fijne aan Zaandam is een winkeltje dat Butters heet. Heerlijk cupcakes en maccaroons! Mmmm, daar moet je echt niet naar binnen als je van zoetigheid houdt… tenzij je het kunt weerstaan om niet alles leeg te kopen. ;)


In Den Haag had ik laatst met een vriendin in de Aziatische wijk gegeten. Heerlijk, deed mij weer denken aan Hong Kong! Op de foto daarnaast is een spreuk van een thee. Ik hou van dit soort theetjes. En deze spreuk vond ik wel heel inspirerend.


Disneyland is prachtig, vooral 's avonds… en met Kerst! Ik voelde mij niet 100% tijdens die reis, maar ik kon nog wel van alle schoonheid genieten.


Ik vind het altijd een beetje eng als het zo mistig is. Je ziet echt nauwelijks wat! Die avond was ik ook nog eens geflitst, maar volgens mij heeft de dikte van de mist mij weer juist gered… ik heb nog steeds geen boete gekregen. De foto van de paddestoel heb ik gemaakt toen ik even een wandeling in het bos ging maken. Ik had daarvoor een zwaar gesprek gehad en was helemaal kapot. Na deze wandeling ben ik maar naar huis gegaan… om te slapen.


Ok, drie keer raden welke van deze twee burgers de lekkerste was? De eerste, die van de McDonald's! Ik had die dag een behoorlijke kater (heb ik normaal eigenlijk nooit) en verlangde al de hele tijd naar een Big Tasty. Dus dat ging ik ook maar halen samen met een vriendin… wel handig op zich, in 1 maaltijd je hele portie calorieën van een dag binnen krijgen (ik had er ook nog frietjes bij, heerlijk!). De andere burger heb ik in een café in Amsterdam gehad. Het proefde meer als een hap gehakt… nee, niks voor mij, vooral omdat ik toch al niet zo'n grote vlees-liefhebber ben.


Wat klopt niet aan het linker plaatje… Windows op een Mac laptop? Jep, een vriendin van mij heeft dit, dankzij haar ex. Wij gingen die avond (voor het stappen) lekker eten bij Bazar. Het is een restaurant op de albertcuyp. Heerlijk gegeten, wel veel!


Kerst cadeautjes uitpakken was leuk. Maar je verwacht niet van je ouders een fles tequila te krijgen… met citroentje en een potje zout erbij. Eeeeeh, zij kennen mij tegenwoordig een stuk beter. :P En het blauwe nagellakje van L'oreal die ik voor Sinterklaar heb gekregen, heb ik met Oud en Nieuw gedragen. Deze foto is gemaakt op Utrecht Centraal, net voordat wij in de trein naar Berlijn stapten.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke fotos! Ik vind Bazar ook een enorm leuk restaurant. Net of je even in Maghreb bent. Veel te lang geleden dat ik er geweest bent. Zaandam ziet er ook enorm gezellig uit. Daar zou ik ook wel weer eens heen willen.

  Ps. leuke nieuwe banner heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's :-) ! Ik ben al bij Bazar in Rotterdam geweest en het was héérlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die sushi en macaroons.. heeeerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! De caramel koffie..yum yum... en shushi altijd goed natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen