woensdag 8 januari 2014

Video: Oud & Nieuw in Berlijn + shoplog

Het is even rustig geweest, maar ik heb niet stil gezeten. Afgelopen zondag zijn wij teruggekomen uit Berlijn en ik had genoeg filmmateriaal mee. Ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan en dat gebeurde dus ook… met als resultaat; een filmpje - impressie van Berlijn (en Oud & Nieuw), inclusief de shoplog. Het is dus iets langer dan normaal geworden, maar volgens mij niet onnodig lang. ;) Dus pak een kopje thee erbij en enjoy!Ik zal nog een apart artikel met foto's uit Berlijn maken, waarin ik ook een paar shoppingtips zal delen. Deze dagen ga ik ook aan de slag met het swatchen en het schrijven van reviews van een paar gekochte spulletjes. Laat maar weten welke review jullie het snelst willen zien. ;)

8 opmerkingen:

 1. Berlijn is echt een leuke en mooie stad. Het was wel druk op dat plein zo te zien. Maar vast ook heel gezellig. Je hebt leuke dingen geshopt, ik ben benieuwd naar de review van de Deborah Lippmann lakjes. Die zien er zo mooi en feestelijk uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat kiko palette met bruintinten ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je geshopt, wat leuk dat je in Berlijn was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Djeeeee wat een shoplog!!! Jij hebt je goed laten gaan :) En ja, ik gebruik afgeronde kwasten om te bmenden, maar heb die in twee maten, kon niet goed zien of dit een kleine of grote was. Oh en vraag, hoeveel heb je voor de Prime Time van BM betaald daar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is dit een kleintje. :) Prime Time kostte 18 euro per stuk, dacht ik.

   Verwijderen
 5. Leuke producten, ik wil ook wel graag naar Berlijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool zeg, Berlijn lijkt me echt een geweldige stad! Mijn vriend is er eens geweest met the boys, en hij zei dat het super was.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed geshopt! Ben zelf nog nooit naar Berlijn geweest, maar ziet er wel plezant uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen