donderdag 16 januari 2014

Wat wil je zien + Ask me anything


plaatje van weheartit.com

Ik ben de laatste tijd weer een beetje zoekende met mijn blog. Ik blijf over dingen schrijven die ik leuk vind, maar ik ben ook benieuwd naar wat jullie leuk vinden. Op basis van gelezen artikelen kan ik dat moeilijk pijlen, dus vandaar ook deze vraag: wat wil je meer zien op pinkfairytale.net? Meer looks of juist meer reviews? Meer nagellak of meer algemene tips artikelen? Meer filmpjes of meer persoonlijke stuff? Help mij hier alsjeblieft bij! Elke inbreng zou ik enorm waarderen!

En nog iets anders… Ik zie op meerdere blogs zo'n ask me everything artikel verschijnen, maar ik durfde het zelf niet te maken… omdat ik niet het idee heb dat jullie nog meer van mij willen weten. Maar ik hoop het stiekem natuurlijk wel. Dus heb je een vraag over het bloggen, beauty of privĂ©, stel ze allemaal in de comments! Ik ben heel benieuwd hoeveel het er zullen zijn… Als het er meerdere zullen zijn, dan zal ik ze in een video beantwoorden en anders… anders bedenk ik nog wel hoe ik die 1 of 2 vragen ga beantwoorden. :P

4 opmerkingen:

 1. Ik ben ook helemaal tevreden met je blog. Leuk om persoonlijke dingen te zien omdat -mijn schuld ik weet het- ik onze meet up maar blijf uitstellen en zo weet ik toch nog iets... :) Maarre 1 maart...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ask me anythings altijd erg leuk om te zien en ik stel dan ook altijd dezelfde standaard vragen aan iedereen :D

  - Waarom ben je begonnen met bloggen?
  - Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt dankzij je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou zelf heel erg van looks, dus die mag je gerust veel blijven posten :-)

  BeantwoordenVerwijderen