donderdag 20 februari 2014

2x Essence Glitter Jewels nagellak

De effect nail polishes van Essence bestaan al een tijdje. Door het vernieuwen van het assortiment heeft Essence er nog een paar pareltjes aan toegevoegd. Nou ja, sieraden is een beter woord. ;) Mag ik jullie aandacht voor de glitter jewels? De nagellakjes die echt volgeladen zijn met glitters en shimmers van verschillend formaat. Op de verpakking staat dat je het als "gewone" nagellak kunt gebruiken door twee laagjes aan te brengen, maar wat mij betreft zijn dit meer mooie topcoats. Ik ben namelijk bang dat twee lagen qua dekking het niet gaan redden. Ik heb dan ook mijn nieuwe Glitter Jewels als topcoat gedragen en vandaag wil ik aan jullie het resultaat laten zien.


Allereerst, Glitz & Glam, een prachtige lichte roze kleur met zilveren shimmers erin. Althans, ze leken eerst zilver. Als je beter naar het flesje kijkt, dan zie je dat ze eigenlijk een beetje groenig zijn. Op de nagels zie je dat effect nog beter, ook al lijkt de shimmer op de foto's toch meer zilver. Glitz & Glam heb ik aangebracht over het licht roze Nail Candies lakje van Essence. De roze glitters zijn lekker opvallend, en de shimmer maakt de kleur extra gaaf. Het is zo mooi neutraal en toch een beetje opvallend. Voor deze swatch heb ik maar 1 laagje effect nail polish gebruikt… net als voor de volgende combinatie.


Glitterbomb is een glitter jewels nagellak met wat fellere rozere kleur. Hier kreeg ik meteen een prinsessen-gevoel van. En al helemaal toen ik hem over een licht roze kleur van Topshop heb aangebracht. Roze over roze… jep, het werkt! Dit is erg girly, zelfs een beetje Barbie-achtig, maar het ziet er zo cool uit! Glitterbomb bevat zowel roze shimmer als glitters. Het zal vast ook heel mooi met een gouden of zilveren basiskleur staan. Of misschien gewoon over wit? Hij is in ieder geval prachtig, vooral als deze kleur het licht vangt. De chunky glitters in beide kleuren lijken op de foto's trouwens vrij donker, maar dat komt puur doordat het licht steeds zo viel. In het echt zijn ze precies zoals in het flesje. Pretty, toch? ;)

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn beide schitterend! Heel mooi en heb toch mooie nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien deze lakjes er fijn en mooi uit!
  Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie nagellakjes!! Heb er nog mee in mijn handen gestaan maar niet gekocht, maar ze zijn toch wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi resultaat, goede gecombineerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze ook beide. Mooie lakjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen