dinsdag 11 februari 2014

Chanel (Notes De Printemps) look

Zoals jullie ook in mijn favorieten hebben gezien, ben ik verliefd geworden op een aantal Chanel producten. De nieuwe collectie Notes de Printemps en de Vitalumière Aqua foundation hebben mijn hartje gestolen en natuurlijk moest ik een look maken met al deze producten. Het is een vrij subtiele look geworden, die waarschijnlijk heel geschikt zou zijn voor Valentijn (hé, je moet er toch wat mee). Kijken jullie mee naar het resultaat?


Excuses voor extreme close-ups, deze foto's waren met een andere lens genomen dan waar ik normaal de looks mee fotografeer. Ah well, zo zien jullie echt alle details. Voor deze look heb ik de Vitalumière Aqua foundation gebruikt en alle producten van Notes de Printemps collectie (althans, alle producten die ik uit deze collectie heb :P). Voordat ik aan de slag ging met de foundation heb ik mijn primer en anti-shine van Smashbox gebruikt en het geheel heb ik met een losse poeder afgepoederd (met uitzondering van mijn creamblush, deze poeder ik niet af, omdat het effect daardoor volgens mij nog mooier en glowy is).


Het oogschaduw-duo zorgt voor een zacht en romantische effect. De donkere kleur kun je natuurlijk all-over gebruiken en beide kleuren zijn prima met andere tinten te combineren (de roze highlighter glanst echt prachtig en subtiel), maar ik besloot om een zachte look met beide kleuren te creëren. En de eyeliner kon natuurlijk niet ontbreken… dit is trouwens Schwung van The Balm, echt een favoriet de laatste tijd.


De roze lipgloss uit deze collectie geeft een mooie zachte touch aan de look. En de blush… jahaaa, dat is dé rode blush van Chanel! Kijk hoe subtiel hij kan zijn. Niks engs aan, zolang je het niet al te enthousiast gaat aanbrengen. Ik heb het met een kleine kabuki-kwast van Kiko aangebracht, omdat het op deze manier het makkelijkste blend. Ik vind dat deze blush altijd voor een heel mooi, natuurlijk resultaat zorgt. Ik ben er nog steeds super verliefd op en heb serieus niets anders meer op mijn wangen gebruikt (behalve bronzer zo nu en dan) sinds ik hem gekocht heb. Het geheel is dus best subtiel geworden, maar ik vind het wel wat hebben. Klassiek, zacht en toch ook wel romantisch.

7 opmerkingen:

 1. Mooie look heb je weten te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie look, inderdaad vrij zacht maar je ogen spreken toch wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty woman! Wat een mooie voorjaarslook heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie look en de liner maakt het helemaal af :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh die blush staat je super! En is helemaal niet zo rood als je zou denken! Lees ik anti-shine van Smashbox? :)

  BeantwoordenVerwijderen