woensdag 12 februari 2014

Deborah Lippmann - Good Girl Gone Bad

Oké, moeten jullie ook enorm aan Rihanna denken als jullie de naam van deze nagellak lezen? Ook vind ik het best wel een Rihanna kleur, dus iets in me zegt dat dit wel geïnspireerd op is (ook al kan ik er verder niets over vinden). Deze diepe paarsige bordeaux kleur wil ik graag in mijn nagellak stash verwelkomen. De prachtige glitters erin hadden gelijk mijn aandacht. Ik bedoel, glitters en ik… aanhoudende liefde.


Allereerst is de kwaliteit heel fijn. De eerste laag was nog niet helemaal dekkend, maar de tweede laag heeft de foutjes wel vrij snel weggewerkt. Het kwastje is niet heel breed, maar op zich best makkelijk om mee te werken (alhoewel ik er geen perfect resultaat mee bereikt heb, maar dit ligt meer aan mijn "handigheid" :P). Dit lakje droogt heel snel en dat komt door een soort zandlak-effect… maar dan net iets anders. Een zachtere zandlak-effect? Op deze foto's zien jullie dat hij best mat opdroogt. Normaal ben ik fan van deze effecten, maar bij dit lakje vond ik het minder mooi. De oplossing: een laagje topcoat eroverheen. Met het volgende resultaat…


Jahaaa, kijk, zo mooi! De glitters vallen door de glans van de topcoat nog beter op. De kleur wordt nog iets dieper en intenser, precies zoals in het flesje. Een topcoat hoort gewoon bij deze nagellak. Een prachtige kleur die heel chique staat. De houdbaarheid viel mij wel een beetje tegen, zelfs met een topcoat, maar bij een donkere kleur is dit altijd wel een probleem. De nagellakjes van Deborah Lippmann zijn niet goedkoop (ongeveer €20, te koop bij de verschillende Nederlandse webshops en in salons), maar voor zo'n pareltje vind ik het de moeite waard.

14 opmerkingen:

 1. Ik vind de matte finish ook niet misstaan. Mooi lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige nagellak! Vind 'm met topcoat net even wat mooier omdat je die glitters dan inderdaad beter ziet. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere lakje! Prachtige kleur en love the glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zucht.. bijzondere... moet natuurlijk bijzonder zijn ;-)

   Verwijderen
 4. Prachtig lakje, de kleur is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur is helemaal mijn ding maar dat had je wel verwacht he?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een prachtige lak! Vooral mét topcoat erover, gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zonder topcoat vind ik hem ook niet zo mooi :) ik hou van glans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kleur! Lekker apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze beauty heb ik ook in mijn stash. Zo'n mooie nagellak is dit! Ik gebruik zelf altijd een topcoat, dat vind ik het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat een gaaf kleurtje nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen