vrijdag 28 februari 2014

London calling

Eindelijk, het is echt te lang geleden… Vandaag (of beter gezegd: vanochtend) vertrekken manlief en ik naar Londen! 's Ochtends vroeg nemen wij een vlucht richting deze mooie stad en aan het eind van de ochtend hoop ik al op Oxfordstreet te staan. Want ja, ik wil shoppen… ik beloof niet helemaal uit mijn dak te gaan, maar ik wil echt een paar dingen zien/swatchen/aanraken… En nee, ik heb niet echt een wishlist, maar toch…


Alleereerst wil ik natuurlijk gewoon naar Boots en Superdrug. De vorige keer in Londen heb ik geen Superdrug gezien, dus hoop ik dat het dit keer beter zal gaan. Ik wil sowieso de welbekende concealer van Collection meenemen en waarschijnlijk nog een kwast van Real Techniques. En misschien heeft Revlon nog nieuwe interessante (lip)producten. Op Oxfordstreet wil ik sowieso even langs Topshop, vooral benieuwd naar hun make-up producten (en daar heb ik tot nu toe erg goede ervaring mee gehad). En verder moet ik gewoon langs Selfridges, John Lewis, Liberty London (Hourglass make-up! Vooral Immaculate foundation staat al eeuwen op mijn wishlist) en House of Fraser. Ook wil ik graag naar Westfield Stratford City Mall, vooral omdat de winkel van Victoria's Secret daar de mooiste schijnt te zijn. Ik wil ook even langs de winkel van Pixi op Carnaby Street en bij Covent Garden zitten er ook nog een aantal leuke winkeltjes, zoals Lush. Nog een paar must-see's: op Marylebone Street zit een winkel genaamd Fresh met handmade verzorgingsproducten, in wijk Soho op Broadwick Street zit Space NK - een soort ouderwetse apotheek met allerlei merken die moeilijk verkrijgbaar zijn, en ook in Soho maar dan op Regent Street bevindt zich een winkel van Molton Brown. Ik ben ook wel benieuwd naar de winkel van Liz Earle (schijnt hele goede skincare te zijn) op Duke of York Square (Kings Road). Dus ja… het wordt best intensief. ;)

Verder kun je op deze kaart een aantal shopping beautytips van Vivianna Does Makeup vinden. Hier vind je nog een overzicht van een aantal beauty shopping tips in Londen. En nee, wij gaan dus niet alleen maar shoppen, ik overdrijf het ook een beetje, hoor. ;) Manlief is nog nooit in Londen geweest, dus een paar bezienswaardigheden gaan wij ook zeker langs. En ik ben van plan om mijn SRL camera mee te nemen, dus hopelijk kan ik straks een paar mooie foto's laten zien. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in! Laat het lange weekend maar beginnen. :)

10 opmerkingen:

 1. Ik wil ook zo graag naar London! Neem mij volgende keer mee!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Ik vind London echt een heerlijke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier en ik ben alvast benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat een lijst! Heel veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier, ik krijg ook weer zin om naar Londen te gaan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier! iK kijk al uit naar de shoplog, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier!! Ben al benieuwd naar je aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Liz Earle heeft super fijne producten, zeker doen! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Have fun! London is echt een hele toffe stad!

  BeantwoordenVerwijderen