zaterdag 1 februari 2014

Nagellak van Urban Outfitters

Kennen jullie Urban Outfitters? Een Amerikaans winkeltje dat bekend staat om hippe kleding, maar ook leuke hebben-dingetjes. Als je op zoek bent naar een grappig cadeau, dan moet je zeker eens bij Urban Outfitters langs. Waar? In Amsterdam zit in ieder geval een vestiging. Ik ben ze ook in Berlijn tegen gekomen, dus Urban Outfitters verspreiden zich door de grote steden. Veel beauty goodies worden er niet verkocht, alhoewel je er een e.l.f. palette wel kunt vinden. Maar waar ik vooral naar benieuwd was - de nagellakjes! Ze kosten 8-9 euro, maar ik heb ze veel goedkoper kunnen bemachtigen (thanks to sale). Kijken jullie mee naar deze bijzondere kleurtjes?


Merken jullie een beetje een paarsige/blauwe vibe hier? Ik vond dit zulke mooie kleuren dat ik ze gewoon moest meenemen! De ene met kleurrijke glitters en de andere een beetje duochrome. Benieuwd naar de swatches en de kwaliteit? Kijk maar even mee.


Allereerst, Confetti. Ik hou van zulke kleurrijke lakjes die toch best neutraal lijken. Alleen deze kleur had ik beter over een andere neutrale kleur moeten aanbrengen. Voor dit effect had ik minstens 3 laagjes nodig en hij is nog niet volledig dekkend. Met meer lagen vind ik dat de glitters niet mooi over elkaar layeren, met 1 of 2 lagen was het iets subtieler en mooier geweest. Maar ach, zo heeft het ook wel iets. Vooral als je van zo'n half dekkend effect houdt, kan dit ook best wel. Alleen de volgende keer pak ik toch liever een andere basiskleur erbij. Want dit glitter-effect is gewoon te mooi en mag zeker vaker worden gedragen!


Unicorn… is de ideale naam voor deze paarse kleur! Nou ja, paars met een roze glans (soort duo-chrome te noemen). Een hele mooie finish en de goede dekking. Een laagje dekte al eigenlijk prima, maar ik heb voor de zekerheid weer twee lagen gebruikt. Hij is een beetje streperig, maar dat is verder niet erg. De kleur is mooi en sprookjesachtig, het heeft echt iets. En oh, let niet op de mislukte nagel, ik had hem blijkbaar niet goed vlak gemaakt.

4 opmerkingen: