woensdag 26 februari 2014

Naked 3

Jep, ik heb hem… Ik heb toegegeven aan de hype rondom de nieuwe Urban Decay palette… Na het lezen van verschillende reviews had ik gemengde gevoelens over Naked 3. Er waren mensen die het sterk gingen afraden, omdat maar een paar kleuren kwalitatief goed zouden zijn. Anderen waren super enthousiast… en die laatste groep steekt blijkbaar meer aan. In Nederland kun je deze palette niet kopen, dus heb ik steeds in de gaten moeten houden wanneer het online op voorraad zou zijn. Op iHerb was het steeds uitverkocht en opeens zag ik dat de voorraden van BeautyBay waren aangevuld. Hup, snel in mijn mandje! Het voordeel van beide webshops is dat er geen verzendkosten worden gerekend. Alhoewel het verschil in de prijs is er volgens mij ook wel… Ik heb gehoord dat deze palette meestal rond €45 kost, terwijl ik hem volgens mij voor €51 heb gescoord. Ach ja, die paar euro's… ik heb hem! Ja, als een gestoorde beauty junkie ging mijn hartje te keer toen ik het pakje ging openmaken. Oh, wat is hij mooi!


Ik ben altijd blij geweest met mijn Naked 1 palette. Maar toen ik deze nieuwe rosé gouden palette zag, werd ik enorm nieuwsgierig. Ik ben geen fan van de verpakking. Oké, het is iets steviger dan Naked 1, maar het openen en sluiten gaat soms een beetje moeizaam. Nee, ik vind het niks. Nou ja, het gaat vooral om de inhoud…


Kijk dan hoe mooi! Perfecte evenwicht van lichte en donkere tinten! Ook al lijken sommige kleuren vrij licht, in het echt zijn ze een stuk opvallender (dit gaan jullie zo op de swatches zien). De palette heeft allemaal rosé-achtige kleuren en dat vind ik prachtig. Het zijn natuurlijke kleuren, maar dan met iets extra's. Ik zou sowieso altijd een hele lichte kleur in de binnenste ooghoek aanbrengen, voor je aan de slag gaat met de rodere/rozere tinten (huil-effect staat niemand). Er zitten zowel matte als shimmery kleuren in. Hele mooie balans!


Nog een foto met flits. Kijk hoe mooi alle kleuren zijn! Dit is perfectie! De meeste kleuren zijn zijdezacht en super goed gepigmenteerd. Maar er zitten ook een paar kleuren die wat moeilijker gingen swatchen. Alhoewel, over het algemeen valt het echt enorm mee. Ik heb gehoord dat de meest shimmery kleuren veel fall-out hebben, maar ook hier had ik niet echt wat van gemerkt. Als je het voorzicht gaat aanbrengen, dan is er niks aan de hand. Ik ben zelf te spreken over de kwaliteit en vind het elke euro waard. Ik heb tot nu toe maar 1 look met de palette gemaakt, so far so good. Ik zal nog een artikel met meerdere looks met deze palette maken. Trouwens… de sneak peek van die ene look hebben jullie in de video van gisteren al kunnen zien. ;)


De swatches spreken voor zich. Wauw, looooove it! Je hebt genoeg bronze en rozige kleuren om mee te spelen. Ook een aantal donkere tinten die hele mooie shimmer bevatten. Met deze palette kun je echt alle kanten mee op. Natuurlijk kun je er genoeg natuurlijke looks mee creëren, maar ik ga toch wel wat meer experimenteren. Laat maar weten als jullie nog een look met een specifieke kleur willen zien. In de palette zit trouwens ook een dubbelzijdig kwastje. Deze is van prima kwaliteit, daar is Urban Decay altijd wel goed in geweest. Ook zaten er in het doosje 4 monstertjes van Urban Decay oogschaduw primers. Ik ben geen fan van de Primer Potion, bij mij werkt het niet, dus ik ga hier een andere bestemming voor verzinnen. Maar palette alleen al maakt mij heel erg blij.

17 opmerkingen:

 1. JAAHHH, ik moest er ook aan geloven. Heb hem nu bijna een maandje en wil echt NIKS anders meer. De kleurtjes zijn zo mooi <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind deze de mooiste van de drie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie palette, ik wil hem ook nog graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleurtjes zien er echt zo goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil hem! In mei ga ik naar Londen en deze staat helemaal bovenaan de wishlist :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mweh, ben zo jaloers.. Ik kan niet wachten tot ik hem ook heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het palette is toch echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. blijft een prachtige palette, ben zo blij dat ik hem ook heb <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze koop ik ook gauw eens ! Té mooi om niet te kopen !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem ook suepr, ik hou van de goud roze kleuren en vind de kwaliteit prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi palette! Primer Potion werkt bij mij ook niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zowat iedereen heeft deze denk ik! Behalve ik dan. For now... :-)

  BeantwoordenVerwijderen