maandag 17 februari 2014

New in: China Glaze nagellak

Als je de webshop Enchantra op Twitter of Facebook volgt, dan blijf je op de hoogte van de leuke nieuwtjes en acties. Ook acties die je gewoon niet wilt missen, zo aantrekkelijk zijn ze. Dat was dus laatst het geval. Alle nagellakjes van China Glaze waren te koop voor €3,50 per stuk. Wow, wie kan dit nou weerstaan? Ik kon mezelf niet bedwingen en heb gelijk mijn virtuele mandje vol gevuld. Het was laat op de avond, maar het was het kiezen zoooo enorm waard. Kijken jullie mee naar mijn aanwinsten?


De kwaliteit van China Glaze nagellak is vergelijkbaar met OPI, alleen dan een stuk voordeliger. Maar wisten jullie ook dat dit merk de Chineze klei in haar lakjes verwerkt waardoor je nagels sterker worden? De kleurkeuze is enorm, eens in de zoveel tijd verschijnt er weer een nieuwe collectie; bij China Glaze snappen zij wel waar wij -kopers- behoefte aan hebben. Neon, zand-lakjes, crackles, glitters… you name it, they have it. Een aantal van de door mij gekozen nagellakjes stonden al een tijdje op mijn wishlist, en een aantal waren een verassende ontdekking voor mij. Op de site van Enchantra vind je al een aantal swatches als je op het lakje klikt. Maar ik gebruik vaak toch nog wel Google om swatches te zoeken. Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker, en je weet precies hoe het in het echt eruit zal zien.


De rode kleur Passion for Petals schreeuwt liefde. Het is een prachtige warmere roze/rode kleur, waarvan ik de naam ook helemaal toepasselijk vind. Het heeft een mooie creamy finish, ik kan niet wachten om hem te dragen! Alhoewel… dat geldt natuurlijk voor alle vier de lakjes. ;) De felle neon kleur van de vier komt uit de limited edition van vorig jaar en draagt de naam Flirty Tankini. Het is een koraal-roze kleur en zo op het eerste gezicht zit er een klein beetje shimmer doorheen. China Glaze is echt geweldig met neon kleuren (kennen jullie flip flop fantasy nog?), dus dit kleurtje is ook een ideale neon tint. Hij is trouwens een stuk meer roze dan flip flop fantasy. Heerlijk fel, opvallend en super zomers. Laat de warmere temperaturen maar komen! De grijze kleur met chunky glitters stond al super lang op mijn wishlist. Volgens mij was China Glaze de eerste die met dit soort gestippelde lakjes uitkwam, waarna ook andere merken dit hebben overgenomen. It's a Trap-eze! is super mooi en vrolijk. De kleur is zo apart en niet standaard, dat je er gewoon nieuwsgierig naar wordt. Tot slot is er nog Something Sweet, een paars/roze kleur die helemaal in het rijtje met pretty pastels past. Naast neons heeft China Glaze echt een hele mooie collectie met pastel kleurtjes. Dit was er een waarvan ik dacht dat ik die ik vaker ga dragen. Laat maar weten welke swatches jullie als eerst willen zien! En houd Enchantra verder gewoon in de gaten. Wist je trouwens dat er ook een China Glaze Outlet is? Daar worden dezelfde originele China Glaze lakjes verkocht, maar dan diegene die een fabrieksfoutje bevatten (geen naam label, een andere kleur dop) of die per ongeluk een deukje hebben. Dus eigenlijk dezelfde nagellak, maar dan nog voordeliger. Tip!

9 opmerkingen:

 1. something sweet spreekt mij het meest aan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh prachtige lakjes heb je gekocht! Ik zag de actie ook en vond het zo verleidelijk om iets te kopen, toch niet gedaan, maar nu lees ik over de outlet dus ga ik daar even rondkijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er mooi uit! Ik heb zelf nog geen China Glaze nagellak...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke lakjes. Heb Flirty tankini ook en die is super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleuren! Ik ben vooral benieuwd naar Passion For Petals. Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen