zaterdag 8 februari 2014

Nieuwe haarkleur: Kim K inspired?

Hebben jullie mij een beetje gemist? ;) Tja, het is echt stil geweest op mijn blog… en dat komt eigenlijk door iets sufs: wij hadden thuis tijdelijk geen internet. Don't ask me why… (of lees anders Twitter :P) Maar goed, het internet is eindelijk weer terug en hij is veel sneller geworden. Ik ben gelijk achter mijn MacBook gaan zitten met het doel om meteen een aantal artikelen te schrijven. Want ja, de afgelopen dagen heb ik genoeg tijd gehad om foto's te maken… De komende tijd kunnen jullie dagelijks een nieuwe update verwachten. En dan ga ik weer langzaam maar zeker richting het om de dag updaten. ;) Oké, even terug naar dit artikel. Ik heb mijn haar weer eens laten verven! En ja, ik heb weer eens wat anders. Ik ben er enorm blij mee. Al een week loop ik ermee rond en elke keer voelt het fijn als ik mijn haar in de spiegel zie (nou ja, afhankelijk van de hoeveelheid pluis, maar de kleur is heel cool).


Ergens op een blog heb ik een foto van mijn droom-haarkleur gevonden, opgeslagen op mijn iPhone, aan de kapster laten zien en toen kon de magie gaan gebeuren. Mijn kapster is altijd blij als ik weer met een uitdaging aankom. Die foto was volgens mij eentje van Kim K, voordat ze weer terug naar natuurlijk bruin ging. Highlights, veel highlights, maar ook genoeg donkere plukken. Dat heb ik normaal in principe ook, maar nu moest dat donkere deel nog meer gaan opvallen. Hoe heeft mijn kapster dit bereikt? Door de onderste kant van mijn haar chocoladebruin te verven, met hier en daar een soort van blonde ombré. Mijn uitgroei werd blond geverfd en bij mijn kruin zijn meer high- en lowlights toegevoegd. Het geheel matchte perfect bij elkaar! De donkere kleur aan de onderkant is spoeling en zal na een paar weken iets lichter worden. Dat heb ik eigenlijk altijd met de donkere kleuren. "Dan kun je in ieder geval nog altijd terug naar een andere kleur." - zegt mijn kapster.


De donkere lowlights zijn trouwens nu grover dan normaal. Meestal blenden de lowlights bij mij een beetje in de rest van mijn haar, en nu zie je ze veel duidelijker. Love it! Het is weer een hele mooie creatie geworden. En de blonde kleur is weer heerlijk koel (ook al lijkt het niet met alle belichting zo), mijn kapster is hier echt heel erg goed in. Oh, en het is geknipt! Het is anders weer bijna een halfjaar geleden sinds ik het na mijn bruiloft liet knippen. Er zijn ook een aantal laagjes toegevoegd, waardoor je de donkere kleur nog beter ziet. Of mijn haar nou gekruld is of stijl, het valt steeds weer mooi. En zelfs als ik er niks mee doe, zie je hoe mooi en verschillend de kleur is. Love love love!

17 opmerkingen:

 1. Oh wauw, wat mooi! Heel mooi haar heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw; gewaagd! Ik vind het wel ontzettend tof en je hebt er ook een hele goede lengte voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de chocoladekleur is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt wauw, prachtig haar zeg! Mooi zo al die kleuren door elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt prachtig haar en ik vind je nieuwe kleur geweldig! Fijn dat je een kapper hebt die jou begrijpt... moet ik nog steeds vinden. Leuke trui draag je trouwens en wat betreft je afwezigheid.. toevallig dacht ik er vandaag nog aan dat het wel heel stil was op je blog. Fijn dat je weer terug bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt een van de mooiste haarkleur creaties die je gehad hebt! Althans zo denk ik erover! Super super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ik vind je haren echt heel erg mooi :D en balen zeg dat het internet het zo'n tijd niet deed! Gelukkig nu wel weer :)!!

  Fijne zaterdag, liefs Rosie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dit is echt super mooi! Het staat je ook heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat gaaf en wat staat het je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeer geslaagde nieuwe coupe! Prachtige kleuroverloop! Ik krijg ook weer zin om mijn haar te verven, maar ik denk dat ik het maar bij simpele highlights ga houden.

  BeantwoordenVerwijderen