zondag 9 februari 2014

& other stories

& other stories komt naar Nederland! Dit jaar nog zal er een vestiging in Amsterdam op de Heiligeweg verschijnen. Tja, Heiligeweg wordt echt de beautystraat van Nederland… Nou ja, je kunt naar & other stories ook voor kleding. Maar zoals jullie in mijn Berlijn shoplog hebben gehoord, is het niet echt iets voor mij. Vooral qua prijs… Hun beautyafdeling is wel weer een droom voor de beautyliefhebber. In Berlijn hadden ze naast het eigen merk ook andere bijzondere merken, zoals The Balm. Ik ben heel benieuwd waar de winkel in Amsterdam mee komt! Maar ook de eigen beautylijn van & other stories is geweldig. Benieuwd naar mijn ervaring met hun producten? Lees dan even mee.


& other stories is het chiquere zusje van H&M. Hun lichaamsverzorging kent een aantal lijnen met verschillende heerlijke geuren. Geen simpele en voorspelbare geuren, maar heerlijke bijzondere variaties ervan. Omdat ik op dit moment een overvloed aan lichaamsverzorging in mijn stash heb, besloot ik om een handcrėme voor op mijn nachtkastje mee te nemen. Een handig pompje staat ook nog eens extra schattig. Ik heb de geur Moroccan Tea gekozen. Heerlijke frisse geur met een beetje (zoetige?) munt. Ik ben echt verslaafd geworden aan deze geur en ik smeer er elke avond braaf mijn handen mee in. De substantie is licht en vrij vloeibaar, waardoor de crème snel verdeeld en ingetrokken is. Toch is hij hydraterend genoeg om mijn handen goed te verzorgen. Heerlijk! Vlakbij de kassa zag ik een ander klein potje. En na de ingrediënten te hebben doorgenomen, moest ik de Plush Balm gewoon meenemen. Er zitten een heleboel verzorgende bestanddelen in en het is een effectieve multitasker. Te gebruiken op allerlei droge plekjes, zoals nagelriemen en ellebogen. Het is echt een balsem, dus geen crème. Je moet hem even met je vingers opwarmen voordat er iets uit het potje komt. Zodra de crème zacht is geworden onder je vingers, kun je het makkelijker over je huid uitsmeren. Hij helpt echt om de huid te verzachten. De droge plekjes gaan hier sneller mee weg en de huid voelt gelijk beter aan.


De nagellakjes van & other stories trokken ook gelijk mijn aandacht. De kleur die ik heb uitgekozen heet Damask Rosé. Jep, de rosé gouden kleuren vind ik nog steeds gaaf. De verpakking is heel apart. De hele dop zit gewikkeld in een papieren omhulsel waar de naam van de kleur groots op staat. Als je het flesje wilt openen, moet dat papiertje er eerst vanaf (en dat gaat bijzonder makkelijk trouwens). De kleur is metallic. Zonder flits of direct licht lijkt hij zacht mauve-grijzig. Eigenlijk zie je bij indirect licht er weinig roze in. Totdat de zon erop gaat schijnen…


Kijk, now we're talking! Dit is mooi, dit is wat ik van het lakje verwachtte toen ik hem kocht. Was hij nou altijd maar zo bijzonder. Maar goed, dit is ook cool. Zoals jullie zien is de kleur bijna niet streperig. Eigenlijk is de kwaliteit echt heel fijn. De dekking, de droogtijd… ik ben tevreden. En benieuwd naar meer van dit merk!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, echt een lakje voor jou! Ben nog niet bij &Other Stories geraakt, dus ben wel benieuwd om er eens in rond te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat dat naar Nederland komt: ik moet dus echt binnenkort naar Amsterdam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het merk zelf niet, de lakjes zien er goed uit! Je houdt ons op de hoogte he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik wist niet dat er een link was met H&M, cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De nagellak is niet zo mijn kleur, maar wel ben benieuwd naar de andere dingen!

  BeantwoordenVerwijderen