maandag 24 februari 2014

Too Much Information… tag

Het werd weer tijd voor een video. Ik heb de TMI tag opgenomen, omdat het mij toch best wel leuk leek om te doen. Too Much Information tag. Ik heb er een klein beetje in geknipt, maar de "spannendste" vragen bleven er natuurlijk in. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Enjoy!Ik wil binnenkort ook weer een stash update gaan filmen. Maar als jullie nog andere ideeën hebben, laat het mij weten.

9 opmerkingen:

 1. Vind dit zo'n leuke tag, leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie jij er goed uit!!! Je haren vind ik zo perfect en ze glanzen zo mooi...en jij straalt...en ik stel me de vraag...zwanger?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, juist helemaal uitgeput. Dat is de kracht van goede make-up ;)

   Verwijderen
 3. Wat zie je er mooi uit! Je haar, make-up, je nagels!! Pretty! En je trui vind ik ook heel erg leuk, lekker comfy. Dat wonen in een Amerika lijkt mij ook wel wat, misschien niet gelijk voor altijd maar een maand of twee lijkt mij echt zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ghah, je reactie op de vraag hoeveel je weegt was grappig :-) En ik ben wel benieuwd naar je vleermuisjestattoo, klinkt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen