maandag 24 maart 2014

4x Topshop nagellak

Als je aan Topshop denkt, dan denk je vast aan Londen, hippe kleding en Kate Moss. Maar wisten jullie dat Topshop ook een hele leuke beauty afdeling heeft? Zeker de moeite waard, en al helemaal als je naar Londen gaat. Naast de merken zoals EOS en Barry M, verkopen ze ook een eigen beauty lijn. Tegenwoordig wordt make-up van Topshop ook in grotere warenhuizen in Londen verkocht, dus populair is het zeker wel. Ik heb al eerder mijn mooie palette en pretties red nailpolish ever van Topshop laten zien. Vandaag wil ik nog vier kleuren nagellak van dit merk met jullie delen. Twee ervan heb ik nog bij Topshop in Hong Kong gekocht (ah, memories!). En twee andere zijn met mij uit Londen mee gekomen. Alle vier kleuren schreeuwen lente!


De kleurkeuze van Topshop nagellak is echt mega. Ze hebben glitter en matte nagellak. Maar vooral hun creamy finishes vind ik geweldig. Ze lakken heel erg prettig en het kwastje is erg fijn. Ik ben fan! En dat blijkt ook wel door de uitbreiding van mijn collectie...


Wide Awake was op het eerste gezicht een vrolijke kleur van mango en fruitpunch. Op de nagels is het meer oranje, dan geel-oranje, maar nog steeds erg mooi. Alhoewel ik een paar keer een opmerking kreeg dat ik nu klaar was voor de Koningsdag... Ach ja, oranje blijft zo'n kleur. Ik vind hem erg vrolijk, zonnig en prima draagbaar. Een feestdag of niet, dit kleurtje maakt je gewoon blij.


Prim and Proper is eigenlijk de perfecte roze kleur. Hij is iets warmer van ondertoon en is zoet en neutraal tegelijk. Lekker meisjes-achtig, zacht en lief. Een prachtige kleur die eigenlijk altijd wel kan.


Parma Violet zag ik vorig jaar op een Britse blog en ik werd verliefd. Dit kleurtje moest ik gewoon meenemen toen ik hem bij Topshop Hong Kong zag. Een hele mooie zachte lila kleur die tussen pastel en fel in zit. Soms lijkt hij iets grijzer en soms wat meer roze, een hele mooie lente-tint.


Tot slot nog de baby blauwe kleur. Jullie weten het misschien al, ik kan ze ook dit jaar niet weerstaan. Disclosed komt volgens mij uit de limited edition van dit voorjaar. Hij is ook wat grijzer, maar nog steeds heel levendig. Het doet mij denken aan het zwembad en de mooie hemel op een zonnige dag.

Ik ben absoluut een fan en ben enorm blij met mijn aanwinsten. Sommige kleuren heb ik inmiddels al vaker gedragen en ik blijf ze erg fijn vinden. Topshop nagellak is ook prima betaalbaar, volgens mij kost een flesje 5 pond (6-7 euro). Normaal kun je de kleuren ook op de webshop van Topshop vinden, maar op een of andere manier staat het er nu even niet op.

11 opmerkingen:

 1. Wat een superschattige tintjes! Ik vind ze leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de blauwe is met grote voorsprong mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de laatste drie echt mooie kleuren! Leuk voor de lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve kleurtjes, de laatste 3 vind ik het mooist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretty summery colours! Helemaal jou ook, zelf zou ik het niet dragen maar bij jou staat het prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De roze tint vind ik echt wel tof. Ik heb het zo voor roze tegenwoordig eh...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg, de oranje en blauwe zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleurtjes vind ik echt ontzettend tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een schattige flesjes en kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lakjes! Die oranje kleur is precies waar ik naar op zoek ben. Ik ben wel benieuwd hoe het zit met de dekking van de nagellakjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb op alle foto's 2 laagjes gebruikt. 1 was net te weinig. Maar ze lakken echt heel fijn.

   Verwijderen