vrijdag 28 maart 2014

5 mooie nagellakjes voor de lente

Het zonnetje wordt steeds warmer, de gemiddelde temperaturen gaan omhoog, de bloemen laten hun schoonheid steeds uitgebreider zien en de vogeltjes fluiten vrolijker. Het is lente! Niet alleen je stemming, maar ook de kleur op je nagels zal aangepast worden aan dit seizoen. Benieuwd naar een selectie van mijn lente-favorieten? Kijk maar mee.


Manhattan is een fijn merk dat tegenwoordig vooral in Duitsland te vinden is. De Lotus Effect nagellakjes waren vaak uitverkocht, toen ik er begin dit jaar was, maar toch heb ik eentje te pakken kunnen krijgen. Dit is de kleur 71S en is een pretty pastel mét glitters te noemen. Pastelkleuren vind ik sowieso mooi voor elk seizoen, maar vooral in het voorjaar. Het is zo zacht en onschuldig, en het past zo goed bij de natuur die langzaam maar zeker wakker wordt. De glitters in dit lakje maken de kleur niet minder zacht, maar wel extra interessant. Lakt heel fijn, vrij waterig van structuur en dekt in 2-3 lagen volledig.


Een mooie tegenhanger van de pastelkleuren is natuurlijk neon. Dit is Flirty Tankini en deze kleur knalt van je nagels af. Hij is meer roze dan bijvoorbeeld Flip Flop Fantasy, erg mooi en vooral gedurfd. De kleur is dekkend met twee lagen en droogt vrij mat op. Je kunt er beter nog een topcoat overheen aanbrengen, alleen al voor de houdbaarheid van de kleur. Een heerlijke zonnige tint die je ook maar moet durven dragen. ;)


Blauw vind ik nog steeds een erg mooie kleur voor op je nagels. Nou ja, het moet ook een mooie tint blauw zijn. Naast de pasteltinten die ik nog steeds erg mooi vind, zijn er bijvoorbeeld ook dit soort wat fellere kleuren. Dit is de nieuwe Over the rainbow van Essence en hij is zeker trendy. Mooie jeans-blauwe kleur met licht-blauwe en paarse shimmer. Prachtig, ook wel duo-chrome te noemen, vooral bij direct licht (in het echt is de kleur nog mooier). Zo'n blauwe kleur is ook best gedurfd, maar ik vind hem toch nog prima draagbaar. Deze nagellak heeft een lekker breed kwastje en dekt al vanaf de eerste laag prima. Excuses voor de swatch, de minst nette van allemaal. Maar ik wilde deze kleur toch nog even laten zien.


Over deze neutrale parelmoer kleur twijfelde ik vanaf het begin. Het zit in de huidige LE van Catrice en aan het flesje te zien kon hij of enorm mooi zijn of behoorlijk tegenvallen. Op de nagels twijfelde ik ook nog even, maar hoe langer ik naar deze kleur bleef kijken hoe mooier ik hem vond. The Peach Boys is een zachte beige/witte parelmoer kleur die soms ook een beetje gelig lijkt. Dit is eigenlijk de perfecte bruidskleur, vinden jullie niet? Het maakt je handen zo chique en "sophisticated". Geweldige kleur! Perfect voor elke gelegenheid, of het nou een vergadering is of een gezellig lente-feestje.


Tot slot nog de mooie roze kleur... hoe kun je ook zonder roze? Welk seizoen het ook is, roze kan altijd. Dit lakjes komt uit de Seventeen Rock Hard Couture collectie die ik in Londen heb gevonden. Bijoux Baby is de meest zoete roze kleur ever, die ook nog eens liquid sand structuur bleek te hebben. Het is een glitter-party op mijn nagels! Een baby-roze basis met groenig gouden shimmer. Een perfecte girly kleur die je gewoon wilt dragen vooral met dit lente-weer. :)

8 opmerkingen:

 1. Die laatste is prachtig <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blauw is niet echt mijn kleur, maar toch zie ik veel lakjes die ik erg mooi vind, moet toch maar eens aan toegeven om blauw te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige nagellakken!! Vooral de laatste is zo mooi, zit volgens mij tussen Barry M Princess en Catrice Call Me Princess in. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes die parelmoer kleur is verrassend mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes. Ik vond bij Big Bazar laatst van die telefoonsnoer elastiekjes. Je liet ze in een filmpje zien en vlak daarna kwam ik ze tegen :-). Drie stuks voor ik geloof €0,89.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De eerste, tweede & laatste vind ik echt helemaal geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen