zondag 30 maart 2014

De week van... BSB, nieuwe inzichten en overwegingen

Het was mij weer een weekje! Met ups en downs. En vooral veel Backstreet Boys muziek... Afgelopen maandag was het zover: de mannen kwamen eindelijk naar Nederland voor het concert. Samen met mijn schoonzusje ben ik vroeg richting Ahoy Rotterdam vertrokken. Voor het concert besloten wij nog even langs de McDonald's te gaan... Oh Em Gee, het was stampvol, en alleen maar vrouwen! Dat was ook te verwachten, maar toch. In de rij voor de ingang van Ahoy hebben wij een aantal mannen gespot... dapper, heel dapper. Dezelfde mannen waren volgens mij de enige die ook echt zaten op de zitplaatsen, en ze moesten toekijken hoe hun vrouwen uit hun dak gingen. Maar goed, na even buiten en binnen te hebben gewacht, kwam eindelijk de openingsact. Het was het zoontje van Brian van BSB. Super schattig! Het jochie is een jaar of 7-8 en kon best goed zingen. Daarna kwamen de mannen van The Exchange op. Dat is een groep uit Amerika die vooral mooi a capella kon zingen. Maar na een paar minuten had ik het ook weer gehoord... wij wilden BSB! De pauze van een halfuur nadat de openingsact klaar was, snapte ik niet zo, maar ok. Zodra de Backstreet Boys opkwamen was alles weer goed gemaakt. Als jullie nog hun opkomst en de "Howie, shake that ass" video willen zien, check mijn Instagram. Wij hebben lekker meegezongen, gedanst en vooral heel erg genoten. En sinds het concert blijf ik het nieuwe album van BSB (jaja, die is er echt!) in de auto draaien. Normaal ben ik helemaal niet zo van pop-muziek, maar deze liedjes hebben nog dat good old boybands feel en dat blijft gewoon leuk. Het volgende nummer is trouwens wel een van de mooiste, love it!


En wij maar denken dat het allemaal minder bekende oude liedjes waren die ze tussen "Larger Than Life" en "Incomplete" hebben gezongen... ik wil weer naar het concert, vooral nu ik al hun nieuwe nummers ken! ;) Wat er trouwens opviel is dat Nick de hele tijd een mooiboy aan het uithangen was (heel ijdel en vol van zichzelf.. maar het blijft een knappe man) en Brian was de enige die echt leuk met het publiek bezig was (hij zwaaide steeds naar iedereen, cute!). De mannen kunnen toch echt goed zingen. Vroeger viel dat op een of andere manier wat minder op, maar ze zijn serieus goed. En nog steeds niet veranderd... en dat na 21 jaar... jep, I'm feeling ooooold. Ik was trouwens altijd meer van Five en Spice Girls, nooit een grote fan van BSB geweest. Maar nu kan ik het wel weer waarderen. En alles is leuk, zolang het "back to the 90's" is. ;) De dag na het concert was ik gelukkig vrij. Lekker uitslapen en series kijken. Nou ja, PLL weer. Ik ben nu al door het tweede seizoen! Geef me nog 2 weken en ik heb de hele serie afgekeken! :P Deze screenshot had ik trouwens gemaakt van een kaptafel van Emily. Best leuk om te zien, toch? Maar het zijn geen bekende merken zo te zien. Mogen ze waarschijnlijk ook niet, anders zou het reclame zijn. Toch wel leuk dit!


Woensdag had ik weer mezelf beter leren kennen. Het was confronterend en ik had er een beetje een rotgevoel aan overgehouden, maar het maakt mij alleen sterker. En dat heb ik gelijk al gemerkt. Deze week begreep ik ook dat het goed is om drie soorten mensen (vrienden/kennissen) in je omgeving te hebben: mensen die precies zoals jij denken, mensen die net iets anders denken en daardoor dingen vanuit een ander perspectief kunnen bekijken, en als laatste - mannen. Ook hebben wij de afgelopen week volop van de zon kunnen genieten. Het is echt heerlijk, het wordt steeds warmer! En nu nog hopen dat de ochtenden ook steeds warmer worden, anders durf ik mijn jas niet thuis te laten. ;) Afgelopen vrijdag had ik een reünie van mijn middelbare school. Het wordt eens in de 5 jaar georganiseerd en wij waren er de tweede keer bij. Dan voel je je pas oud... Het is ook echt al 10 jaar geleden dat ik van school af ben. Pffff... Maar je merkt wel, hoe ouder je wordt hoe minder je ook herkend wordt. Niet alleen ben ik natuurlijk iets anders geworden, de oude leraren hebben de afgelopen jaren ook te veel mensen gezien waardoor ze niet iedereen kunnen onthouden. Snap ik ook, maar het blijft jammer. Dat was namelijk wel een beetje de reden waarom ik naar de reünie wilde.. De mensen van wie ik had gehoopt dat ze er zouden zijn, waren er niet (wat mij eigenlijk niet verbaasde). Dus ik denk dat ik de volgende keer maar niet ga. Ik kan beter eindelijk eens een Facebook account aanmaken, dan dat ik weer naar zoiets ga. Ik moet zeggen dat ik blijer zou zijn als mijn hogeschool nog een reünie zou organiseren, maar dat gaat niet gebeuren... nee, Facebook, dat schijnt beter dan een reünie te zijn. Jep, ik moet er denk ik toch echt binnenkort aan geloven. :P Oh, en trouwens... die ene oogontsteking die ik al een week of twee heb, blijkt waarschijnlijk hooikoorts te zijn. Nooit last van gehad en nu dus wel.. heb ik weer! :P

3 opmerkingen:

  1. Mmmm die BSB mannen zijn er behoorlijk lekker uit zonder tshirt aan :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. <3 the backstreet boys! Always have, always will! :-) Enneuh, not bad, die naakte torso's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hooikoorts??, Arme duts! Da's echt balen... En FACEBOOK??? EINDELIJK!!! Go for it :)

    BeantwoordenVerwijderen