zondag 16 maart 2014

De week van... donkerdere lokken, chef-menu en Angel

Ondanks dat ik behoorlijk MIA de afgelopen dagen ben geweest, wil ik weer vaker gaan bloggen. Het streven is: 5 artikelen per week. Dat is toch wel 1 meer dan eerst. Misschien af en toe een korter artikel tussendoor en misschien niet altijd over de poedertjes en penselen. Maar wel onder het slogan: "Beauty is in everything." Ik ben benieuwd wat het resultaat gaat worden, maar ik ga ervoor. En ik vergeet nog steeds niet om tussendoor nog andere leuke dingen te blijven doen, naast het bloggen (vandaar dat MIA zijn van de afgelopen dagen).


Het was de week van nieuwe haarkleur. Er is een nieuwe trend: sombre (de opvolger van ombre... uiteraard). Terwijl bij ombre de lichte haarkleur overheerste, is het bij sombre net andersom. Nog steeds heel mooi en ik was zelfs bijna van plan om zoiets ook met mijn haar te doen... Bijna. Gisteren ging er weer een nieuw kleurtje in, en ja, het werden net iets meer donkere plukken dan "normaal". De stap naar dat hele donkere durf ik niet opnieuw te zetten, omdat het blonde toch echt mijn ding is. De afgelopen week was een week van eerlijkheid. De woorden kunnen behoorlijk pijn doen, maar ze kunnen ook voor opluchting zorgen. En eerlijkheid duurt nog steeds het langst (en kan geen reden voor boosheid zijn). Het was de week van leuke dingen ondernemen en leuke avonden beleven. Vrijdag zijn wij met z'n tweetjes uit eten geweest, en wij namen het chef-menu. En oh em gee, dat was hemels! Drie gangen, niet te veel, precies goed, een feestje voor je zintuigen! April wordt een beetje een feestmaand, want ik ga weer eens een paar keer stappen. Echt zin in al dat gezelligheid! Het was ook weer de week van negatieve emoties, maar niet te veel. Het mag niet overheersen. Een goede afsluiter van een werkweek is dan als een gezellige collega tegenover je gaat zitten. Weg negatieve emoties, ik onthoud liever alleen het positieve. Gisteren heb ik een hele leuke middag/avond bij een vriendin gehad, en naast de gezelligheid - een paar leuke ideetjes voor de blog opgedaan. De rest van de avonden heb ik vooral opgevuld met mijn nieuwe Angel dvd's. Ja, ik heb ze eindelijk! Een cadeau van manlief, en een prettige aanvulling op mijn Buffy collectie. ;) Voorlopig dus genoeg om te zien!

4 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar je nieuwe hairdo!!! Laten zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar je nieuwe haarkleur! Eerlijkheid duurt het langste is ook altijd mijn motto en geloof ik heilig in. Fijn dat je de werkweek nog leuk kon afsluiten. Chef-Menu.. hmmm dat klinkt goed!!

    BeantwoordenVerwijderen