zondag 23 maart 2014

De week van... zonnestralen, lekkere broodjes en PLL

Hebben jullie ook zo van het zonnetje genoten? Vooral afgelopen donderdag... ik wil het elke dag! Het zonnetje heeft invloed op iedereen. Iedereen is vrolijker, glimlacht vaker, gaat vaker naar buiten. En niet te vergeten, de eerste rokjesdag. Niet dat ik eraan heb meegedaan... rokjes en ik gaan gewoon niet samen. Maar ik voel het zonnetje ook van binnen. Ik heb meer zin om dingen te ondernemen, ik voel een soort kracht van binnen... en dat is echt al lang geleden. En nee, het heeft niet alleen met het zonnetje te maken. Iets in mij is definitief aan het veranderen. Ik heb weer visie voor dit jaar, alles wordt mij een stuk duidelijker. En wat nog mooier is: ik zit er niet mee. Ik denk meer aan "het zal wel" en "ik zie het wel", dan dat ik mij ergens enorm druk om maak.


De afgelopen week heb ik 3 dagen lang een training gehad. Het was erg vermoeiend, niet helemaal mijn ding, maar wel handig om zoiets te kunnen/kennen. Ach ja, wij hadden in ieder geval steeds lekkere lunch met verse broodjes en ik was steeds eerder thuis (ondanks de nog langere reistijden). De afgelopen week heb ik een paar goede gesprekken gehad, en dat was toch wel erg fijn ook al was ik van plan om anderen zoveel mogelijk op afstand te houden. Ook was de afgelopen week de week van mijn nieuwe verslaving... Dankzij mijn schoonzusje ben ik begonnen met de serie Pretty Little Liars. Ik heb er al vaker over gehoord, zo heeft bijvoorbeeld de bekende YoutTube guru TiffanyD er vaak over gehad. En ja, ik snap nu waarom. Super spannend! Het eerste seizoen (23 afleveringen lang... binnen 1 week) heb ik al afgekeken en ik ben volop van het tweede seizoen aan het smullen. Jep, addicted. ;)

Tot slot nog een paar artikelen die ik van de week geliked heb op Bloglovin en die ik graag met jullie wil delen:
Temptalia: NARS Contour Blush for Spring 2014 - ah, deze duo's voor het contouren! Ik heb er minstens een op mijn wishlist gezet.
ILFN: 15 interessante manieren om honing te gebruiken - serieus interessante manieren. :)
Temptalia: Too Faced Summer 2014 Collection - kwijl...

4 opmerkingen:

 1. Je komt er zeker wel daar ben ik van overtuigd....voor iedere deur die dichtgaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde ook beginnen met pretty little liars !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf halverwege het tweede seizoen van PLL momenteel, geweldige serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PLL heb ik ook een tijdlang gevolgd. Best wel goed idd :) !

  BeantwoordenVerwijderen