zondag 9 maart 2014

Grote Londen shoplog

Jaja, daar is ie dan! Ik dacht dat het een beetje meeviel, maar de video is toch nog best wel lang geworden. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Ga er lekker voor zitten en kijk maar mee. :)Laat maar weten naar welke goodies jullie benieuwd zijn en wat ik dus als eerste moet reviewen. Als jullie nog vragen hebben over de producten of waar ik ze precies gekocht heb, laat het mij ook weten in de comments.

7 opmerkingen:

 1. Een shoplog van formaat :-) Nu al zin in Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten heb je allemaal gekocht!! Mmm lekker die M&M's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een buit zeg, waauw! Hoe heb je dat allemaal thuis gekregen, hehe :-) Geweldige aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb heerlijk met een kopje thee je shoplog zitten kijken! Wat een heerlijke spullen heb je gekocht. Prachtige nagellakjes en die Hourglass highlighter, pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn God..je zei het gisteren al maar jawadde..da's een hele hoop leuke spulletjes! Kan maar deugd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk om naar te kijken, al die mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een toffe mega shoplog! ik ga vrijdag naar londen, heb er echt zin in als ik jouw shoplog zie!

  BeantwoordenVerwijderen